Skip Navigation Links

Huzurevi Sakinlerine Yönelik Sosyal Sorumluluk Çalışması

Toplumun farklı kesimlerine yönelik Sosyal Belediyecilik çalışmaları Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde devam ediyor.

Huzurevi Sakinlerine Yönelik Sosyal Sorumluluk Çalışması

Gündem   A+a-

 
Toplumun farklı kesimlerine yönelik  Sosyal Belediyecilik çalışmaları Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde  devam ediyor.
 
Samandağ Belediyesi Hatay Huzurevi sakinlerine yönelik Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ziyarette bulundu. Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Kurucusu ve Kadın dayanışma derneği Başkanı Hülya Nehir, Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Fikret Özçelik, Belediye Meclis Üyesi Av.Meltem Ahraz Nural,Güzellik uzmanı Fatoş Hastürk ve Samandağ Belediyesi Sosyal doku ekibi Hatay huzur evini ziyaret ettiler. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Huzurevi sakini kadınların  tırnak ve saç bakımları güzellik uzmanı Fatoş Hastürk tarafından yapıldı.  Samandağ Belediyesi İpek köyünde yapılmış olan ipek şallar ve yöresel ürünler  Huzurevi sakinlerine hediye edildi. Huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet edilerek daha sonraki süreçlerde sosyal sorunluluk projesi kapsamında neler  yapılabileceği konuşuldu.
 
Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir Ziyareti gerçekleştirmekten ve Huzurevi sakinleriyle vakit geçirmekten mutlu olduğunu ifade etti.
 
Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir Konuşmasında :”Bugün burada huzurevinde teyzelerimizi ve amcalarımızı ziyaret ettik. Özellikle bayram öncesini tercih ettik. Bayram öncesinde Hollanda’da kuaförlük yapan Fatma Hastürk ile  huzur evi sakinlerinin saç ve tırnak bakımını yaptık. Samandağ Belediyesi İpek Köyünde dokunan ipek şallar ve yerel ürünler huzurevi sakinlerine  hediye edildi. Dayanışmak,paylaşmak  ve empati kurmak için böyle bir projeyle yol çıktık. Huzur evi sakinleriyle sohbet ettik .Onlar çok mutlu oldu.Bizde çok mutlu olduk . Paylaşımda bulunmanın ,aynı ortamı solumanın,aynı ortamda bulunmanın mutluluğunu yaşadık. “dedi.
 
Güzellik Uzmanı Fatoş Hastürk:”Benim için çok güzel bir duygu bu. Yaşlılarımızı hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Bu projeyle ilgili Hollanda’dan Hatay’a geldim.Mutlu ve Huzurlu bir şekilde bu etkinliği yapacağız. Yaşlılarımızın Saçlarının ve Tırnaklarının bakımını yapacağız.Samandağ Belediyesi İpek köyünde yapılan ürünleri ve yöresel ürünleri hediye edeceğiz.Samandağ Belediyesine bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederim .”dedi.
 
Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Kaymakçı :” Değerli bir çalışma yapıyorsunuz. Ziyaretinizden dolayı memnun olduk. Sizlere teşekkür ediyoruz.“dedi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet