Skip Navigation Links

Başkan'dan Sağlıkta Rahatlatan Hamle

Nazım Culha, halkın sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde faydalanması için toplum sağlığı merkezinde gece hizmet verilmesinde emeği geçen herkese t

Başkan'dan Sağlıkta Rahatlatan Hamle

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, halkın sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde faydalanması için toplum sağlığı merkezinde gece hizmet verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti
 

Başkan'dan Sağlıkta Rahatlatan Hamle

 

 

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Sağlık ve Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Pelin Gökpınar’ı konuk etti. Arsuz'daki sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği ziyarette, Başkan Culha birbiri ardına yaptığı açıklamalarla gündeme getirdiği ve İl Koordinasyon toplantılarında ısrarla talep ettiği gece sağlık hizmeti uygulamasının ilçede 1 Ağustos itibariyle uygulamaya başlanmasından Arsuz Halkı adına büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

 

"Halkın yararına olan her

 hizmeti sunmaya çalışıyoruz"

İlçede hastane olmadığı için mesai bitimi sonrası sağlık hizmeti almak için vatandaşların İskenderun’daki hastanelerde gitmek zorunda kaldığını anımsatan Başkan Nazım Culha, " İlçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi toplum sağlığı müdürlüğü ile de halkımızın yararına olacak her türlü hizmete katkı vermeye hazırız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçedeki vatandaşlarımız mağdur olmasın diye mesai sonrası sağlık hizmeti talebimizi dile getirmiş ve yaşanan mağduriyetleri yetkililere anlatmıştık.  Nihayet, 1 Ağustos 2017 tarih itibari ile Uluçınar Aile Sağlığı Merkezi’nde kurulmuş olan Misafir Hasta Polikliniği'nde 08:00 -24:00 saatleri arasında muayene, enjeksiyon, pansuman ve ilk müdahaleler yapılmaya başlandı. Vatandaşlarımızın mağduriyetine son veren uygulamanın hayata geçmesinde emeği geçen eski Hatay Valimiz şuan ki Ankara Valimiz Sayın Ercan Topaca'ya, Hatay Valimiz Sayın Erdal Ata'ya, Hatay İl Sağlık Müdürümüz Sayın Ümit Mutlu Tiryaki'ye, Arsuz Toplum Sağlığı Merkezi Müdürümüz Sayın Pelin Gökpınar'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Sağlık hizmetlerinin toplumun tamamına yayılması ve geliştirilmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını ifade eden Arsuz İlçe Sağlık ve Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Pelin Gökpınar da, halkın sağlık alanındaki sıkıntısını gidermek için Başkan Nazım Culha'nın yaptığı girişimlere bizzat şahit olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet