Skip Navigation Links

Belen MHP İlçe Başkanlığında Ercan Altıntaş Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Belen İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Belen İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.
Tek listeyle gidilen kongrede, yeni yönetimi belirleyen Belen İlçe Teşkilatı, başkanlığa da Ercan Altıntaş’ı getirdi.
Kongre öncesi bir konuşma yapan MHP Belen eski İlçe Başkanı Uğur Törer, 3 yıl boyunca güzel hizmetler yaptığına inandıklarını belirterek, yeni gelecek olan yönetiminde daha iyi işler yapacağına inandığını söyledi.
Törer açıklamasında; “MHP’nin bugün bayramıdır. Her kongreler bir bayram gibi geçmelidir. Yapılan toplantılar seçilen yeni yönetimler bir sonra ki döneme hazırlıktır. 3 yıl boyunca arkadaşlarımızla başarılı hizmetler yaptık. Teşkilatımızın çabaları ve çalışmaları neticesinde Cemil Başkanı yeniden başkan yaptık. Tüm ülküdaşlarımızın büyük katkısı vardır. Yeni gelecek olan arkadaşlarımız inşallah bizden daha iyisini yapar. Bir daha ki seçimlerde de aldığımız oydan daha fazlasını alırız. Yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tarihi Kervansaray da gerçekleştirilen kongrede divan heyeti başkanlığını MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, katip üyeliklerini de Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Dörtyol Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Yayladağı Karaköse Belediye Başkanı İsmail Elgüt ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman yaptı. 398 delegenin katıldığı kongrede yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Asil Yönetim Kurulu Üyeleri: 1- İbrahim BAŞTACI, 2- Necat ÖNDE, 3- İbrahim YAMAN, 4- Sıtkı AKÇINAR, 5- Hamdi YÜCEL, 6- Mehmet ÇETİNKAYA, 7- Mustafa YÜKSEL, 8- Murat KAÇAR, 9- Abbas DÖNMEZ, 10- Enis BULUR, 11- Mustafa CİNO, 12- Nazmi ANNAMAZ, 13- İbrahim Halil BÜKÜLMEZ, 14- Cevdet BASAN, 15- Bahattin ÇOKBİLGİ, 16- Yavuz ÇİL
İl Delegeleri: 1- Cemil YILMAZLAR, 2- Ali SALGAR, 3- Ahmet AKTAŞ, 4- Selahattin YAVUZYILMAZ, 5- Uğur TÖRER, 6- Ercan ALTINTAŞ, 7- Metin ÖNDE, 8- Hasan DALAMAN, 9- Hasan GÜÇÇÜK, 10- Şevket ERGÜVEN, 11- Mehmet ÇİLOĞLU, 12- Bestami GARİBOĞLU, 13- Zeynel Abidin ÇOKBİLGİ, 14- İsmail ERGEN, 15- Faruk ATAN, 16- Ekrem KAPLAN, 17- Kemal BEBEK, 18- Tahsin SAYDAM, 19- Hanifi TUBAY, 20- Sebahattin ÖNAL, 21- Yasin ALSU, 22- İzzet SARP, 23- Hanifi KAYIM
24- Faruk EKİM, 25- İbrahim ŞANALAN
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet