Skip Navigation Links

Kılıçdaroğlu İskenderun ve Dörtyol'a Geliyor..

CHP'nin her geçen gün yükseliş gösterdiği İskenderun ve Dörtyol'a duyarsız kalmayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, genel seçimde oy patlaması yapmaya hazırl

Politika   A+a-

CHP’nin her geçen gün yükseliş gösterdiği İskenderun ve Dörtyol’a duyarsız kalmayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, genel seçimde oy patlaması yapmaya hazırlanan İskenderun ve Dörtyol’lulara moral vermeğe geliyor..
Kılıçdaroğlu İskenderun ve Dörtyol’a Geliyor..

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İskenderun ve Dörtyol’a geliyor. 8 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’da İskenderun’a gelerek CHP İlçe Örgütü’nü ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, saat 16.00’da İskenderun’dan ayrılarak Dörtyol’a geçecek.
Kılıçdaroğlu’nun İskenderun’a gelecek olması nedeniyle heyecanlı olduklarını belirten İlçe Başkanı Nihat Karpuz, İskenderunlular’ı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya davet etti.
CHP İskenderun ve Dörtyol’da bayram havası estiren Kılıçdaroğlu ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in de katılacağı öğrenildi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun İskenderun ve Dörtyol ziyaretinin, her iki bölgede partililer arasında yaşanan kırgınlıkların bitmesine ve buzların erimesine vesile olması bekleniyor.
CHP Dörtyol İlçe Örgütü’nün düzenleyeceği etkinliğe de katılacak olan Kılıçdaroğlu’nun ziyareti, Dörtyol’da heyecana neden oldu.
Kısa süre arayla önce MHP Lideri Devlet Bahçeli ve ardından da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dörtyol’u ziyaret edecek olması nedeniyle şaşkınlık içerisinde olduğu öğrenilen Dörtyol halkının, 8 Ocak Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekledikleri öğrenildi.
Bilindiği üzere; Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol’da yeniden yapılanma çalışmalarını hızlı bir şekilde yapmış, geçmiş yıllarda küstürülen partililerin yeniden kazandırılması için faaliyetlere hız verilmişti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin altın çağını yaşadığı Dörtyol İlçesi’nde, çalışmalarıyla göz dolduran, sadece şehir merkezlerinde değil köylerde ve sanayi çevrelerinde de yoğun bir çalışma yürüten CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan ve Dörtyol İlçe Örgütü, genel seçimlerde hem Dörtyol’dan milletvekili çıkarmayı, hem de büyük bir oy patlaması yapmayı hedefliyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet