Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuklar Tiyatro ile Mutlu...

HBB Şehir Tiyatrosu çocuk, gençlik ve kadın tiyatrosu kurslarından çocuk tiyatrosu çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Çocuklar Tiyatro ile Mutlu...

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından yaz dönemi için hayata geçirilen çocuk, gençlik ve kadın tiyatrosu kurslarından çocuk tiyatrosu çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana Hatay halkının sanatla olan ilişkisini güçlü kılmak amacıyla sayısız oyuna imza atan HBB Şehir Tiyatrosu, 8-13 yaş arası tiyatroya ilgisi olan çocukların yaz tatilini daha verimli geçirebilmeleri için kollarını sıvadı. Çocukların keyifli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan kurs, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından Çekmece Oyun Salonu’nda veriliyor.
 

ÇOCUKLARIN YETENEKLERİ EĞİTİMLE TAÇLANDIRILIYOR

 

Tiyatro yeteneği olan çocukların, eğitici kurs sayesinde kişisel gelişimlerini ön plana çıkararak eğlenceli ve bir o kadar da öğretici zaman geçiren miniklerin mutluluklarına vesile olan HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları hedeflerinin en kısa zamanda Hatay’da bir çocuk tiyatrosu kurmak olduğunu belirtti.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş