Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarı Zeybekler Komitesi’nden Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

Sarı Zeybekler Komitesi yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sarı Zeybekler Komitesi’nden Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Sarı Zeybekler Komitesi yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1919 Gönüllü ile Akdeniz Rekoru kıran Sarı Zeybekler Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar dilediler. 
 
Sarı Zeybekler Komite Başkanı Nevzat Kurt, komite olarak kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında Kaymakam Soytürk’e bilgiler verdi. 
 
20 Mayıs’ta 1919 gönüllü ile kırılan Akdeniz rekoru ve 29 Ekim’de kırmayı amaçladıkları Dünya Rekoru hakkında da bilgiler veren komite başkanı Nevzat Kurt; “Sizlerin de değerli katkıları ile İskenderunlulara unutulmayacak, kentimize yakışır güzel bir dünya rekoru mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Bizler komite olarak herhangi bir partinin, derneğin veya sivil toplum örgütünün bünyesinde değiliz. Tamamen gönüllülerden oluşan komitemizin kuruluş felsefesi; Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır etkinlikler yaparak O’nu özellikle genç nesillere doğru anlatmaktır.” dedi. 
Kaymakam Soytürk ise yaptığı konuşmada ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek 20 Mayıs’ta 1919 gönüllü ile kırılan Akdeniz rekorundan dolayı komite üyelerini ayrı ayrı kutlayarak, “29 Ekim’de kırmayı amaçladığınız Dünya Rekoru için başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.
 
Oldukça uzun ve sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaret, Komite Başkanı Nevzat Kurt Recep Soytürk’e kendi arşivinde bulunan Atatürk’ün az bilinen fotoğraflarından birini ve Kaymakam Soytürk adına imzaladığı 4 adet Atatürk kitabını takdim etmesinin ardından hatıra resmi çekilmesiyle son buldu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar