Skip Navigation Links

Minik Yürekler Gelecekleri İçin Sahaya Çıkıyor

Hatay Halkı Hakkını İstiyor kampanyasına ilgi çığ gibi büyüyor.

Minik Yürekler Gelecekleri İçin Sahaya Çıkıyor

Spor   A+a-

 Hatay’ın aydınlık geleceği için kentin dört bir yanında devam eden ve vatandaşlar tarafından sahiplenilerek desteklenen Hatay Halkı Hakkını İstiyor kampanyasına ilgi çığ gibi büyüyor.

Hataylı çocukların ve gençlerin geleceği için büyük değer taşıyan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yoğun çabalarıyla büyüyerek devam eden gençlerin umut kampanyası amacına yakışan bir turnuva ile anlam kazanıyor.


Kentin 5. teşvik bölgesine geçmesi için 7’den 70’e el ele vererek tek vücut olan Hataylılar, çocukların yer alacağı futbol turnuvası ile seslerini Ankara'ya duyurmak ve gençlerin umutlarını yeşertmek istiyor. 


5. Teşvik Bölgesini Hatay Hak Ediyor Futbol Turnuvası adı ile sahaya çıkacak olan Güneylerspor, Tavla Gençlikspor, Yeniçağspor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor U-14 ve U-16 takımları, kendi gelecekleri için yapılan bu kampanyada hem büyüklerine destek verecek hem de bu konuda farkındalık yaratacak.


15 Ağustos Salı günü saat 18.00'de HBB Esentepe Futbol Sahası’nda "Hatay Halkı Hakkını İstiyor" kampanyasının mimarı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın başlama vuruşu ile start alacak olan turnuva 17 Ağustos Perşembe günü sona erecek. 


Minik yüreklerin büyük mücadelesine sahne olacak maçların tek kazananı, yine sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik ile Hatay halkı olacaktır.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet