Skip Navigation Links

Şehit Astsubay Gedik Doğum Gününde Sonsuzluğa Uğurlanıyor

Trabzon Maçka'da PKK'lı teröristlerin saldırısında Eren Bülbül'le birlikte şehit düşen İskenderunlu Astsubay Ferhat Gedik için tören düzenlendi.

Şehit Astsubay Gedik Doğum Gününde Sonsuzluğa Uğurlanıyor

Gündem   A+a-

 
Trabzon Maçka'da PKK'lı teröristlerin saldırısında Eren Bülbül'le birlikte şehit düşen İskenderunlu Astsubay Ferhat Gedik için tören düzenlendi. Törende acı bir detay da ortaya çıktı: Şehidin bugün doğum günüydü. Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığında bu sabah bir tören düzenlendi.
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK DA KATILDI
 
 
Törene Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Şen, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ailesi ve silah arkadaşları katıldı.
 
BUGÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ: 42 YAŞINA GİRECEKTİ
 
Törende bugün 41 yaşını doldurarak 42 yaşına girecek olan şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in kısa özgeçmişi okunurken, ardından şehit ve tüm şehitler için dua edildi.
 
 EŞİ VE ÇOCUKLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
 
 Eşi Cemile Gedik ve çocukları şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, şehit astsubayın cenazesi doğum gününde düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi İskenderun ilçesi Bekbele mahallesinde sonsuza uğurlanıyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet