Skip Navigation Links

Dudu'dan Protokol Ziyaretleri

Genel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu ve Ali Aslan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan SU'y

Politika   A+a-

 
 
 
Genel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu ve Ali Aslan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan SU’yu ziyaret etti.
Kaymakam Su’ya yapılan ziyarette İlçe başkanı Çolakoğlu, bazı milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimi de hazır bulundu. Yapılan ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu belirten CHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu: “Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı olarak bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Burada olmamızın sebebi bir nezaket ziyaretidir. Sayın Kaymakamımızla seçim toplantısında da görüştük temennimiz İskenderun’da güzel bir seçim geçirmek” dedi.
 
CHP Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu ise kendilerini ağırladıkları için Kaymakam Su’ya teşekkür ederek “uzun zamandır başlattığımız seçim çalışmamızda bugün bazı bürokratlarımızı ziyaret etmek sitedik ve bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki ilçemizde yapılan seçim sorunsuz bir şekilde sonuçlanır” dedi. Kaymakam SU ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Bizler seçimlerin huzur içerisinde geçirilmesinden sorumluyuz. Kamu kurumları olarak tarafsız kanunları uygulayan devletin memurlarıyız. Demokrasinin çiçekleri siyasi partilerimizdir. Bizleri ziyaret etmeleri bir nezakettir ve demokrasinin zenginliğidir. Yaşanacak demokrasi bayramının şölen havasında gerçekleştirmesini ve seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
 
“Emniyet Müdürü Yıldızkaya’ya Ziyaret”
Heyet daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı makamında ziyaret ederek hem yeni emniyet binasına hayırlı olsun dileklerinde bulundular hem de görevinde başarılar dilediler. Ziyarette konuşan CHP Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu: “ Yeni emniyet binasında görevine devam edecek olan İlçe Emniyet Müdürümüz ve diğer polis memuru arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Seçim süreci boyunca, seçim güvenliği açısından sizlere büyük iş düşüyor fakat İskenderun’da şiddete dayalı olaylara sık rastlanmıyor. Bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz, görevimizde de başarılar diliyoruz” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Yıldızkaya’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti diledi getirerek Dudu’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.
 
 
 

Chp Kaymakam Ziyareti 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet