Skip Navigation Links

Milletvekili Güvenç’ten Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç

Milletvekili Güvenç’ten Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Gündem   A+a-

 
AK Parti Kahramanmaraş milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, bir dizi ziyaret ve program çerçevesinde geldiği Hatay’da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 
HALKA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İçişleri Komisyon Başkanımız çok sevdiğimiz Celalettin Güvenç abimiz ziyarete geldiler. Kendilerine ben öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sayın vekilimizle sürekli iletişim halindeyiz. Hepimizin amacı bu aziz millete hizmet etmektir” dedi.
 
AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR
 
İlçede yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bilgiler alan Güvenç ise,”Zaman zaman bölge genelinde belediye başkanlarına, teşkilatlara ziyaretlerde bulunarak farklı konularda istişarelerde bulunuyoruz. Gösterdikleri ilgiden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz ve bölgemizde önemli hizmetler hayata geçti. Ak Parti hizmetin ve milletin partisidir. Bu vesile ile tüm İskenderun halkına selamlarımızı sunuyorum” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet