Skip Navigation Links

'Devletin İtibarı 46 Saat Keş Dağlarında Kar Altında Kaldı'

Büyük Birlik Partisi'nin Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kaza sonucu vefatında devletin ihmalinin büyük olduğunu savunan BBP Gene

Politika   A+a-

Büyük Birlik Partisi’nin Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun geçirdiği kaza sonucu vefatında devletin ihmalinin büyük olduğunu savunan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, devletin itibarının karların altında kaldığını söyledi. AK Parti hükümetine yüklenen Yalçın Topçu, 12 Haziran seçimlerinde hiçbir siyasi partiyle ittifak yapmayacakları mesajını da verdi.

“Devletin İtibarı 46 Saat Keş Dağlarında Kar Altında Kaldı”

İskenderun İlçe Kongresine katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, AK Parti hükümetini hedef aldığı konuşması sırasında partililerinden büyük alkış topladı. BBP’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’na ulaşılamaması hususunda “Devletin İtibarı 46 saat kar altında kaldı” diyerek ağır eleştirilerde bulunan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu: İskenderun’dan söylüyorum hadi hodri meydan, oturduğunuz yerde insan hakları havariliği yapmak kolay, ateş düştüğü yeri yakıyor. Siz bölücü terör örgütüne şehit vermediniz. Sizin bir buçuk yaşınızda ki sabinizin ırzına geçilmedi, sizin paralarınız hortumlanmadı. Buradan hepinize hodri meydan diyorum, bu insan hakları dediğiniz şeye çok güveniyorsanız, şu idamın geri gelip gelmemesini bu büyük millete soralım bakalım.
Can kardeşlerim bu nasıl devlet ki, keş dağına ulaşamadı. Ankara’nın göbeğine beş tane aslan düştü yerine altı saatte ulaştılar. Öbür taraftan eşkıya basıyor Mehmet’imin canını alıyor, ilgililer aymaz aymaz açıklama yapıyor. Eşkıyanın bastığı karakola, bizimkiler yağmurdan, çamurdan, sisten gidememişler.

“Sizi Gidi Eblehler Sizi”

AK Parti Hükümetine yüklenirken “Ebleh” sözünü seyleyen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, “Bu millet bize iktidarı versin burnunuzdan fitil fitil gelecek her şey. Bu millet bize iktidarı versin, 26 senedir bu bölücü terör nasıl bitmiyormuş, bu memleketi siyasi erk olarak yönetenlerden de, sivilinden de, askerinden de hesap sormasa bu Yazıcıoğlu’nun arkadaşları namertoğlu namert olsun. Diğer taraftan bakıyorsunuz, sokaklar güvensiz, sadece sınırımız, sadece ovamız güvensiz değil, Hakkâri’de ne kadar güvenlik yoksa Ankara’nın Ulus’u da güvensiz. Bu manzara da vebali olmayan tek kadro, tek parti, tek siyasi yapı, Büyük Birlik Partisi ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarıdır” dedi.

BBP'nin kurucu ilçe Başkanı Halil Akkaya ile Metin Yeşilkaya'nın listeleriyle aday oldukları kongrenin sonucu az sonra açıklanacak.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet