Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Serkan Kaya Arsuz'u Sallamaya Geliyor

Serkan Kaya, Arsuzlu müzikseverler ile 13 Ağustos Pazar Akşamı 676 Pool Club Garaj sahnesinde buluşacak.

Serkan Kaya Arsuz'u Sallamaya Geliyor

Gündem   A+a-

 
Serkan Kaya, Arsuzlu müzikseverler ile 13 Ağustos Pazar Akşamı 676 Pool Club Garaj sahnesinde buluşacak.
 
"Mesele" ve "Kalakaldım" adlı şarkıları ile gönüllerde adeta taht kuran Altın Kelebek ödüllü şarkıcı Serkan Kaya, Arsuz'da eğlence hayatına yön veren mekanlardan olan ve işletmesini mekan sahipleri İnci, Ayhan Ertem ve Beril Özen'in yaptığı 676 Pool Club Garaj Arsuz'un Açık Hava Sahnesi'nde canlı performansını sergileyecek.
 
Türkiye'nin her köşesinde ses sanatçılarını hayranlarıyla buluşturan Anıl Yıldız, bu kez Arabesk dünyasının parlayan yıldızı Serkan Kaya'yı, 2017 yaz sezonunda da adından sıkça bahsettiren 676 Pool Club Garaj'da Arsuzlu sevenleriyle bir araya getirecek.
Uzun süredir hazırladığı ve dinleyicileri tarafından merakla beklenen, duygu dolu albümü ‘Miras’ı müzikseverlerin beğenisine sunan Serkan Kaya, 13 Ağustos Pazar akşamı sevilen şarkılarını Arsuzlular için söyleyecek. Kapı açılış saati 21.30'da olan konserde Serkan Kaya 22.30'da sahne alacak.
 
Arsuz’da Pizza Dilara, Reyda Blue Cafe, Rhossus Cafe, İskenderun’da Park Forbes Garaj Bar, 326 Sokak Cafe, Tiamo Kahve ve Antakya’da Antakya Saray Saatçilik’ten konserin biletlerini temin edebileceksiniz. Bizden size öneri, konser öncesi rezervasyon ve bilgi için 0 (507) 355 78 78’i arayın.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar