Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Belediyesinden Gençlere Basketbol Kursu

Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü , gençler için spor kurslarına aralıksız devam ediyor. Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü

Samandağ Belediyesinden Gençlere Basketbol Kursu

Gündem   A+a-

 
Samandağ  Belediyesi Spor Müdürlüğü , gençler   için spor kurslarına aralıksız devam ediyor. Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü, Başkan Mithat Nehir’in talimatları doğrultusunda gençleri yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda sporla buluşturmayı sürdürüyor.

Samandağ Belediyesi tarafından, gençlere yönelik basketbol kursu açıldı.

10 yaş üstü  gençlere basketbolu sevdirmeyi hedeflediklerini söyleyen Samandağ Belediye Başkanvekili  Mehmet Ali Kamacı farklı spor dallarındaki kurslarında  verilmeye başlanacağı ifade etti.

Başkanvekili Mehmet Ali  Kamacı:”çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmesi, öğrenirken eğlenmesi ve sportif becerilerini artırması için başlattığımız kurslara , basketbolu da ekledik. Spor ahlakıyla donatılarak, genç yeteneklerin keşfedilmesini hedefleyen belediyemiz tarafından sunulan kurslara katılan çocukların, yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine katkı sağlanırken, çocuklarının eğlenerek profesyonel bir ekipten eğitim almaları sağlanıyor.”dedi.

Basketbol kursunun  Samandağ Kapalı Spor salonunda Beden Eğitimi Öğretmeni Orhan Kurtdere’nin yönetiminde saat 18.00’de haftanın iki günü(Salı –Perşembe) verileceği belirtildi.

 Belediyenin bu etkinliklerinden velilerde oldukça memnun. Çocukların sokaklarda gelişi güzel oynamaları yerine bu tür organizasyonlarda yer almalarının oldukça memnuniyet verici olduğunu belirttiler. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar