Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz Kırıkhanlı Esnafla Bir Araya Geldi

Ayhan Yavuz, Barbaros Mahallesi Mareşal Çakmak Caddesindeki çarşı esnafı ve vatandaşlarla Halkla Buluşma Toplantısında bir araya geldi.

Başkan Yavuz Kırıkhanlı Esnafla Bir Araya Geldi

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Barbaros Mahallesi Mareşal Çakmak Caddesindeki çarşı esnafı ve vatandaşlarımızla Halkla Buluşma Toplantısında bir araya geldi.
Kırıkhan’da yapılan Halkla Buluşma Toplantılarında halkla ve esnafla bütünleşerek esnafın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen Başkan Yavuz, esnaflarımızın sorunlarının çözümü için birim müdürleriyle birlikte bir dizi çalışmalar başlattıklarını ifade ederek, halkımızın ve esnaflarımızın sorunlarının en kısa zamanda çözümleneceğini ifade etti. 
Mareşal Çakmak Caddesindeki kapalı çarşı esnafları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, kapalı çarşı esnafının sorunlarını dinleyerek bu sorunların çözülmesi için yeni adımlar atacaklarını belirtti. Kırıkhan Belediyesi olarak esnaflarımız için örnek proje ürettiklerini ve bu projelerden kapalı çarşı esnafımızın da faydalanacağını söyleyen Başkan Yavuz, Kırıkhan’ın cazibe merkezi haline getirmek için Milletvekili Mehmet Öntürk, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte ellerinden gelen bütün gayretleri gösterdiklerini ifade etti.  
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş