Skip Navigation Links

Asi Nehri'nin Duvarları Temizleniyor

Asi Nehri’nin Hatay il sınırları içindeki kısmında Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışmaları başlatıldı.

Asi Nehri'nin Duvarları TemizleniyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Lübnan’dan doğan ve Samandağ’dan Akdeniz’e dökülen, dünyanın tersine akan sayılı nehirleri arasında yer alan Asi Nehri’nin Hatay il sınırları içindeki kısmında Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışmaları başlatıldı.
Antakya'yı ikiye ayıran, birçok ülkeden geçmesi nedeniyle sanayi, evsel ve tarımsal atıklardan kirlenen ırmağın temizlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kolları sıvadı. Yürütülen çalışmalarda ırmağın duvar kısımları, yabancı maddelerden arındırılarak çevre düzenlemesi, temizleme ve güzelleştirme çalışmaları gerçekleştirildi. 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA TÜM GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

İnsan gücüyle temizlenen Asi Nehri’nde yoğun güvenlik önlemleri alınarak hareket edildi. Baretlerini takan HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı temizlik personelleri halat yardımıyla nehre doğru sarkıtılarak, büyüyen otları ve atılan çöpleri temizledi.  
Çalışmaların Asi Nehri’nin diğer bölgelerinde de devam edeceğini belirten HBB ekipleri, kısa zaman sonra vatandaşların temiz bir görüntüye kavuşacağını müjdeledi.
Asi Nehri'nin Duvarları Temizleniyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet