Skip Navigation Links

Yeni Parklar Yapmaya Devam Edeceğiz...

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente yeni parklar kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Yeni Parklar Yapmaya Devam Edeceğiz...

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından İsmet İnönü Mahallesindeki yeni parkın yapım çalışmaları devam ediyor.
PARKIN YAPIMI TAMAMLANMAK ÜZERE
Parkın yapımının tamamlanmak üzere olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kente yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında bir süre önce İsmet İnönü Mahallesinde yeni bir park için çalışma başlatmıştık. Parkın çevre duvarının örülmesinin ardından zemin parke döşeme çalışmaları büyük ölçüde bitti. Şimdi topraklama ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. Aynı anda oyun gruplarının montaj çalışmaları devam ediyor” dedi.
YENİ PARKLAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İskenderun genelinde yeni parklar yapmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Park yapımı tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak. Park yapım çalışmalarında,  öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar konulacak ”diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Erol aksoy 7 Ağustos 2017 Pazartesi
Yeni park yapmak guzelde birde mevcut parklari gozden gecirilse. Gelişim hastanesinib yanindaki parkta kaya buyuklugunde taslar mevcut. Mustafa kemal mahallesinde memonun arkasindaki parka bir kere tirmik vurulsada kumlar camlardan temizlense sahildeki parklarin tirmiğa ihtiyacı var. Inan yapinin arkasindaki park kendi kaderine terkedilmis sekilde.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet