Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tıkanmalara Karşı Temizlik Çalışmaları Sürüyor

HATSU, mahalle ve sokaklarda bulunan muayene ile parsel bacalarında oluşan tıkanıklıkları gidermek amacıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Tıkanmalara Karşı Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), mahalle ve sokaklarda bulunan muayene ile parsel bacalarında oluşan tıkanıklıkları gidermek amacıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Oluşan tıkanıklıkların mahalle sakinlerini zor duruma düşürdüğünü ve vatandaşların daha duyarlı olmaları gerektiğini hatırlatan Genel Müdürlük, ekiplerin yaptığı incelemelerde ihmal sonucu muayene bacalarında tıkanma oluştuğu bu tıkanmaların ise kokuya ve taşmaya sebebiyet verdiğini açıkladı.
 
İskenderun ilçesine bağlı Barıştepe Mahallesi’nden ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na gelen bildirim üzerine çalışma gerçekleştiren HATSU ekipleri, muayene bacasının taş ve demir parçaları ile tıkandığını tespit ederek temizlik çalışması gerçekleştirdi ve vidanjör aracıyla çekim yaparak tıkanıklığı giderdi.
 
Hatay genelindeki bütün altyapıda temizlik çalışmalarını mesai kavramı gözetmeksizin sürdüren HATSU, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının kullanımı hususunda vatandaşların daha duyarlı olmasını temenni etti ve yapılan hataların altyapıyı tamamen etkilediğini aktardı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar