Skip Navigation Links

Mühendisliğin Yüz Karası Köprüler Alay Konusu !

Feyezan Kanalı’nın ıslah çalışmaları kapsamında yayaların ve motorlu araçların geçişi için yapılamayan köprü mahallede hayatı felç etti.

Mühendisliğin Yüz Karası Köprüler Alay Konusu !

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde Feyezan Kanalı’nın ıslah çalışmaları kapsamında yayaların ve motorlu araçların geçişi için yapılamayan köprü mahallede hayatı felç etti. 
Aylardır inşaat mühendisliği mesleğinin yüz karası olarak yıkılmayı ve yeniden yapılmayı bekleyen köprülerin yola bağlanamaması  ise günümüz İnşaat Mühendisliği mesleğinin kara kara düşündüğü bir sorun haline geldi. 
Kıtaları birleştiren köprüler, tüp geçitler yapan mühendislik mesleğinin yüz karası olarak tarihe geçen İskenderun Feyezan Kanalı köprülerinin akibeti merak konusu oldu.
Vatandaşlar, bu köprülerin yapımında ve rezilliğinde emeği geçen şirket ve mühendislerinden resmi açıklama bekliyor.
Bir türlü yapılamayan ve bir türlü de yola bağlanamayan köprülerin akibeti merak konusu olurken, küçük çocukların bile dalga geçtiği sözde mühendislik harikası veya hatası köprülerin durumunu incelemek için giden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mühendislik mesleğinin yüz karası köprülerin sorun olmaktan nasıl çıkacağı konusunda yetkililerden bilgi aldığını duyurduğu sosyal medya hesabı vatandaşlardan tepki topladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet