Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Larva Mücadelesine Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri larva mücadelesini farklı mahallelerde sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Larva Mücadelesine Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri larva mücadelesini farklı mahallelerde sürdürüyor.
 
Ekipler haşere ve larva mücadelesi için farklı mahallelerde ilaçlama çalışması yapıyor.
 
Durgun su birikintileri, dereler, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgallarda yapılan larva ilaçlamaları kapsamında İskenderun Belediyesi sorumluluk alanındaki mahalleler ilaçlanırken her gün en az iki mahallede ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 
İLAÇLAMA EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Larvanın yanı sıra uçkun ile de mücadele çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz halkımızın sağlığı için çalışıyor. İlaçlama çalışmalarımız gece gündüz demeden devam ediyor.  Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor. İskenderun Belediyesi halk sağlığı ve haşerelerle mücadele konusunda daha iyi hizmet verebilmek üzere, sivrisinek ve böceklere karşı 7/24 İskenderun’da hizmet veriyor” dedi.
 
İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
 
Belediyemiz, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarındaki mahalleler, yeşil alanlar, parklar, bodrum katları, çöp toplama alanları ve kanalizasyonlarda haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam edecek. Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli elemanlarla yürütülen ilaçlama çalışması, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlarla gerçekleştiriliyor” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet