Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Üretici Yarınlardan Umutlu...

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ürettiği ve hayata geçirdiği projelerle Hatay halkının mutluluğuna vesile oluyor.

Üretici Yarınlardan Umutlu...

Gündem   A+a-

 Hatay’ın sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda söz sahibi bir şehir olarak anılması için çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ürettiği ve hayata geçirdiği projelerle Hatay halkının mutluluğuna vesile oluyor.
Hatay’ın bereketli topraklarının kent ekonomisine katkı vermesini sağlamak amacıyla üreticilerin ihtiyaçlarına dönük projeler üreten HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Hataylı üreticilerin gelir düzeylerini en üst seviyede tutmak için çalışmaya devam ediyor.

AMAÇ SU KAÇAKLARININ ÖNÜNE GEÇMEK

HBB ekipleri, Yayladağı ilçesindeki Kızılçat Mahallesi’nin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayan gölette iyileştirme çalışması başlattı. Su kaçaklarını önlemek ve gölet emniyetini arttırmak amacıyla başlatılan onarım ve iyileştirme çalışması ile su kaçaklarının önüne geçilmesi amaçlanıyor. 
Gölette bulunan mevcut geomembranın altına kurulacak drenaj sistemiyle taban suyunun tahliyesi sağlanarak gövde emniyeti sağlanacak. Böylelikle geçimini tarımdan sağlayan üreticinin yüzü gülerek, yarınlara umutla bakacak.
Çalışmanın en kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirten HBB ekipleri, vatandaşların mutluluğu ve kentin kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş