Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Chp'den İtso'ya Nezaket Ziyareti

CHP Hatay Milletvekili A. Aziz Yazar, CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ve CHP İskenderun ilçe teşkilatı üyeleri İskenderun Ticaret Sanayi Odası

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili A. Aziz Yazar, CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ve CHP İskenderun ilçe teşkilatı üyeleri İskenderun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin’i ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

Yeni İTSO binasının açılışına katılamadığı için bir nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirten Hatay CHP Milletvekili A. Aziz Yazar İTSO Başkanı Halil Şahin’e ve yönetim kurulundakilere hayırlı olmasını diledi. Aziz Yazar: “Öncelikle ben yeni İTSO binasının açılışına katılamadığım için üzgünüm fakat haberim yoktu. Gelemesem bile en azından bir çiçek vs. gibi şeyler yollayabilirdim, olsun şimdi gördüm ve çok harika bir bina olmuş. Yapımında emeği geçen kim varsa ellerline sağlık, İskenderun’un adına yakışır bina olmuş. Umuyorum ki yeni binanızda çok iyi çalışmalara imza atarsınız. Bundan sonraki çalışma süreçlerinizde sizlere başarılar diliyorum. Ayrıca mevcut hükümet olan AKP sanayiciyi ve çiftçiyi çok zor bir duruma düşürmüştür. Örneğin bir buğday; dünyada kendi buğdayı kendisi yetecek bir ülkeyken, biz yılda tonlarca parayı buğday almak için dışarıya veriyoruz.” dedi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ise CHP İskenderun İlçe teşkilatı olarak üzerlerine bir görev düşmesi halinde bunu seve seve yapacaklarını belirterek şunları söyledi: “ Biz de CHP İskenderun ilçe teşkilatı olarak sizlere yeni binanızda hayırlı çalışmalar diliyoruz. Bize de görev düşmesi durumunda CHP İskenderun İlçe teşkilatı olarak bu görevi memnuniyetle yaparız.” dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren ve yeni İTSO binasının açılışına hem siyaseti fazla karıştırmamak hem de açılış zamanında meclis gündeminin çok yoğun olduğunu o yüzden çağırmadıklarını belirten İTSO Başkanı Halil Şahin ise: “ Açılışta tabiî ki de bize sizi aramızda görmekten mutluluk duyardık ama işe fazla siyaseti bulaştırmak istemedik, hem o sıralarda meclis gündemi çok yoğundu. Aldığımız kararla esnafımız, vatandaşlarımız kendi odalarını kendilerinin açmasını daha doğru bulduk. Zeki beye de teşekkür ediyorum, düşüncelerinden dolayı. Fakat Zeki beyden bir ricam olacak oda biz diğer şehirdeki üniversiteler, yüksekokullar vs. gezi düzenlediğim zaman şehirdeki işçe başkanlarını da çağırırdık, fakat bazılarını getiremiyorduk. İleriki bir zamanda böyle bir plan olursa kendisini de aramızda görmekten mutlu oluruz, size yeni görevinizde başarılar diliyorum. Sayın vekilimize ve tüm katılan arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş