Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tufanlar Mobilya Dörtyol’da..

Tufanlar Mobilya markasıyla hizmet veren Levent Kirmit, kendi imalatları olan mobilyalarıyla marka şirketler arasında yer alıyor.

Tufanlar Mobilya Dörtyol’da.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde uzun yıllardır Tufanlar Mobilya markasıyla hizmet veren  Levent Kirmit, kendi imalatları olan mobilyalarıyla marka şirketler arasında yer alıyor. 
Mobilya, ev aksesuarları, motosiklet ve daha bir çok ürünün satışında kaliteyi uygun fiyata sunan Tufanlar Mobilya, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde hastane yolu üzeri İstasyon Caddesi’nde ikinci şubesini açtı. 
Tufanlar Mobilya Sahibi Levent Kirmit’i bu gurur gününde ailesi, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,  Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz, Birlik Başkan Vekili Uğur Fırat, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Gökpınar, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katılarak mutluluğuna ortak oldu. 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, örnek bir misafirperverlik sergiledi ve Antakya ve İskenderun’dan açılışa katılan vatandaşlarla tek tek tokalaştı hal hatır sordu ve özellikle de babalarının kucağında açılışa gelen bebeklerle yakından ilgilendi. 
Kendi imalatları olan mobilyaların yanı sıra motosiklet modelleriyle de Dörtyol halkına hastane yolu üzeri İstasyon Caddesi’nde hizmet verecek olan Tufanlar Mobilya’nın açılışına özel yapılan çekilişte, 1 kişiye oturma grubu 1 kişiye de televizyon ünitesi hediye edildi. Açılışa katılanların aldığı biletlerin çekilişini vatandaşların huzurunda Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’la Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz yaptı. 
Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy açılış öncesi yaptıkları konuşmalarda, ekonominin sıkıntılı olduğu bir dönemde cesaretiyle yeni bir iş yeri açarak istihdama ve üretime katkı sunan Tufanlar Mobilya Sahibi Levent Kirmit’i kutladılar. 
 
 
 
Tufanlar Mobilya Dörtyol’da..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş