Skip Navigation Links

Bayer ve Karasu Aileleri Harmandalı İle Coştu

Bayeroğlu Demir Çelik Sahipleri Bayer ailesi kirve oldukları Karasu ailesinin evladı Alper’in sünnet düğününde dost ve akrabalarını bir araya getirdi.

Bayer ve Karasu Aileleri Harmandalı İle CoştuWeb
TV

Magazin   A+a-

 Hatay’ın Payas ilçesinin güçlü demir çelik şirketlerinden Bayeroğlu Demir Çelik Sahipleri Bayer ailesi kirve oldukları Karasu ailesinin evladı Alper’in sünnet düğününde dost ve akrabalarını bir araya getirdi. 
Fransa’da hayatını sürdüren Mehmet Karasu ve Seval Karasu’nun evlatları Alper, erkekliğe adım attığı sünnet düğününde kirvesi  İsmail ve Ayşegül Bayer’e ayrı bir gurur yaşattı. 
Uzun yıllardır Hatay’ın Payas ilçesinde faaliyet gösteren demir çelik sektörünün köklü ve güçlü şirketlerinden Bayeroğlu Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bayer’in oğlu Genç İşadamı Şirket Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bayer, Karasu ailesinin evladı Alper’e kirve olmanın mutluluğunu yaşadı. 
Casmin Otel’de düzenlenen yemekli sünnet düğününde davetlilerle yakından ilgilenen Bayer ve Karasu aileleri, orkestra ve 4  davul eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadılar. 
Kirveler Bayer ve Karasu ailelerinin karşılıklı oynadıkları Harmandalı ise sünnet düğününe katılan herkesi büyüledi. 
Sünnet düğünü pastası geldiğinde havai fişekler atıldı. Sünnet çocuğu Alper’le kirveler İsmail ve Ayşegül Bayer çiftinin birlikte kestikleri pasta sonrası aile fotoğrafları çekildi. 
Gece geç saatlere kadar süren sünnet düğününde bir dakika bile mola vermeyen müzik eşliğinde coşan davetliler ter içinde kaldılar. 
 
 
 
 
 
Bayer ve Karasu Aileleri Harmandalı İle Coştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet