Skip Navigation Links

Kursiyerler Halkın Yoğun İlgisinden Memnun

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), hizmet ürettiği alanlarda mezunlar vermeye devam ediyor.

Kursiyerler Halkın Yoğun İlgisinden MemnunWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay halkının kişisel ve mesleki gelişimini ön plana çıkarmak ve ilerletmek amacıyla nitelikli çalışmaların altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), hizmet ürettiği alanlarda mezunlar vermeye devam ediyor.

KURSİYERLER HALKIN YOĞUN İLGİSİNDEN MEMNUN

Uzman personel kadrosu ve eğitmenleri ile birçok vatandaşın meslek sahibi olmasına vesile olan Hatmek kursiyerlerinin el emeği göz nuru çalışmalarının açılışı Palladıum Avm’de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşti.

HATMEK VERDİĞİ KURSLARLA VATANDAŞIN TAKDİRİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Aşcı Yardımcılığı kursiyerlerinin yöremizin yemekleri ve mezelerinin sunumunun gerçekleştirdiği etkinliğe katılan hemşehrilerimiz geleceğin aşçılarının birbirinden güzel yemeklerini tatma imkanı buldu. Hobi olarak başlayan 152 saat sonunda profesyonelliğe doğru ilk adımlarını atan “Pastacı Çırağı” kursiyerleri sunumları ve tadına doyum olmayan pastalarıyla hemşehrilerimizden tam not aldı. Her yaştan kadının iş yaşamına katılmasına, aile bütçesine destek olmasına ve meslek edinebilmesine olanak sağlayan 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursu aynı zamanda kendi çocuklarına öğretecekleri yeni bilgilerin edinilmesine katkı sağlıyor. 3-6 yaş çocuk etkinliği kursiyerleri hazırladıkları el emeği göz nuru çalışmalarını bu etkinlikle Hataylılara gösterme imkanı buldu.
Kursiyerlerin başarılı çalışmalarından dolayı kurs hocalarına çiçek takdim eden Başkan Savaş, çalışmalarından dolayı kursiyerleri tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.
 
 
 
 
 
Kursiyerler Halkın Yoğun İlgisinden Memnun videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet