Skip Navigation Links

Güney Kore Büyükelçisi Hatay’da

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 3 Ağustos Perşembe günü çok önemli bir misafiri konuk etti.

Güney Kore Büyükelçisi Hatay’da

Gündem   A+a-

 Hatay’ın aydınlık geleceği için çalışan ve kentin her alanda en yüksek değere ulaşması için çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 3 Ağustos Perşembe günü çok önemli bir misafiri konuk etti.
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yun-soo Cho ve beraberindeki heyeti makamında konuk eden Başkan Savaş, iki ülkenin yıllar öncesine dayanan dostluğunun pekişmesine katkıda bulundu.

“TÜRK MİLLETİ İLE KORE HALKININ DOSTLUĞU İLELEBET DEVAM EDECEKTİR”

Sohbet havasında geçen ziyarette iki ülke insanı arasındaki dostluk ve iyi ilişkiler konuşuldu. Büyükelçi Cho’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, “Tarihsel olarak aralarında gönül bağı olan Türk milleti ile Kore halkının dostluğu ilelebet devam edecektir. Biz de bu dostluğa katkı sunmaya devam edeceğiz. Büyükelçimizi şehrimizde ve belediyemizde ağırlamaktan çok memnunuz” dedi.
Gerçekleşen görüşmenin ardından Hatay’a özgü hediyeleri Büyükelçi ve beraberindeki heyete takdim eden Başkan Savaş, daha sonra misafirleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu ziyareti ölümsüzleştirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet