Skip Navigation Links

Ailesini Korumak İçin Karate Öğreniyor!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 8 yaşındaki ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Elif Ece Güleçer ailesini korumak için karate öğreniyor.

Ailesini Korumak İçin Karate Öğreniyor!Web
TV

Gündem   A+a-

 Babasının işyerine hırsız girmesine çok üzülen küçük kız ailesini hırsızlardan korumak ve hırsızları yakalayıp polise teslim etmek için karate kursuna başladı.
Karate hocasının talimatlarını ve öğretilenleri harfiyen uygulayan Elif Ece Güleçer şimdilik beyaz kuşakta ama hedefleri ise çok büyük.  Küçük karateci Güleçer, önce hırsızları yakalayıp polislere teslim edecek ve daha sonra ise milli takımlarda madalyalar alarak al bayrağımızı dalgalandırarak İstiklal Marşımızı okutacak.
Antrenmanlarda hırsıyla dikkat çeken ve hocasının dediklerini harfiyen uygulayan küçük karateci Elif Ece babasının işyerinde yaşanan hırsızlık olayına çok üzüldüğünü belirterek, “Bizim dükkanda bir olay yaşandı. Babamın telefonun çaldılar. Bu duruma çok üzüldüm. Babama beni karate kursuna göndermesini istedim. Nedeni sordu. Bende kendilerini hırsızlardan ve kötü insanlardan korumak istiyorum dedim. Çünkü karate öğreneceğim ve o hırsızları yakalayıp polise teslim edeceğim. Bir daha hırsızlık yapmamalarını söyleyeceğim.” dedi.
Karate sporunda ilerlemek istediğini de belirten küçük karateci Elif Ece, Milli takımlarımız ile birlikte müsabakalara katılacağını ve orada madalyalar kupalar alıp bayrağımızı dalgalandırarak İstiklal Marşımızı okutacağını söyledi.
Erkeklerin kızları hep güçsüz gördüğünü ve bu yüzden karateci hocası da olmak istediğini de sözlerine ekleyen küçük karateci Elif Ece, “Karate hocası olup bütün kızlara karate öğreteceğim. Böylece erkeklerin kızları güçsüz görmesini önleyeceğim” dedi.
Küçük karateci kız Elif Ece’nin Karate Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu, “Elif Ece ilk geldiğinde çok hırslı başladı. Heyecanlıydı. Yetenek olduğuna inanıyorum. İnşallah onu milli takımda göreceğiz. Bu yeteneği, bu isteği onu bu mevkie getireceğine inanıyorum.” dedi.
Kızının karateyi çok sevdiğini ve yaşadıkları bir hırsızlık olayından dolayı kızının bunu çok etkilediğini belirten baba Reşit Tolga Güleçer, “İşyerimizde bir hırsızlık olayı yaşadık. Kızımda buna çok üzüldü. Kendisini karateye göndermemi istedi. Ben de nedenini sorduğumda, ‘Ben sizleri korumak ve hırsızları yakalayıp polise teslim edeceğim. Bundan sonra sizleri hep ben koruyacağım’ diye cevap verdi. Bizde kendisine sürpriz yaparak kursa yazdırdık ve buna çok sevindi. Karate hocasından da çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bende kendisini gidebildiği yere kadar gitmesini istiyorum. Şimdiden madalyalar, kupalar kazanarak bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı okutacağını söylüyor. Kızımın sonuna kadar arkasındayım.” diye konuştu.
 
 
 
Ailesini Korumak İçin Karate Öğreniyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet