Skip Navigation Links

Efsane Turuncu-Mavi Yeniden Doğuyor!

İskenderun’un efsane Mavi Turuncu renkleri Körfez İskenderunspor futbol takımı ile yeniden hayat buluyor.

Efsane Turuncu-Mavi Yeniden Doğuyor!

Gündem   A+a-

 
İskenderun’un efsane Mavi Turuncu renkleri Körfez İskenderunspor futbol takımı ile yeniden hayat buluyor. Başkan İsmet Kulu ve yeni yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen muhteşem bir tanıtım ve dayanışma gecesiyle Körfez İskenderunspor Futbol takımı İskenderun sevdalılarıyla buluştu. Yelken kulübünde gerçekleşen yemekli tanıtım ve dayanışma gecesinde Körfez İskenderunspor’un yönetim kurulu üyeleri, teknik ekibi ve futbolcular sahneye çağırılarak tanıtıldı.
 
Efsane İskenderunsporun yeniden doğuşu için birlik, beraberlik ve destek mesajlarının verildiği coşkulu gecede Kulüp başkanı İsmet Kulu konuklarına hoş geldiniz diyerek iddialı bir konuşmayla hedeflerini açıkladı. Futbol camiasına İskenderun’un adını Altın Harflerle yeniden yazdırmak için el birliğiyle, çalışacaklarını ifade eden başkan Kulu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bizler İskenderun’u layık olduğu en güzel şekilde temsil etmek ve İskenderunspor’un adını profesyonel Futbol camiasında Altın harflerle yazdırmak için birbirinden değerli yol arkadaşlarımla bir araya geldik. Turuncu Mavi’li Efsane İskenderunspor’u yeniden Futbol arenasına kazandırmak en büyük hayalimiz ve hedefimizdir. Öncelikle birlikte taşın altına elini koyan, kader birliği yapacağımız yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarımla birlikte, sizlerin de desteğiyle başarmak ve İskenderunspor’a şampiyonluklar kazandırmak için yola çıktık. Efsane İskenderunspor hayalimizi gerçekleştirmek üzere yola çıkarken bizlerden desteklerini esirgemeyen, bizleri cesaretlendiren mülki amirlerimize, Hatay Büyükşehir ve İskenderun belediye başkanlarımıza, İTSO başkanımıza, STK temsilcilerimize, İşadamlarımıza ve değerli İskenderun sevdalılarına teşekkür ederim. Birlikten kuvvet doğar. Bizler inandık ve bu yola çıktık. Sizler de bizlere güvenin, destek verin hep birlikte başaralım.. Ekibimize, Futbolcularımıza, taraftarımıza güveniyoruz. Sizlerin varlığını ve desteğini hissetmek bize güç verecektir. İskenderun’u seven herkesin Turuncu Mavili takımına sahip çıkacağına ve destekleyeceğine inanıyoruz. Biz birlikte İskenderun’uz, biz birlikte Türkiye’yiz.”
 
Başkan İsmet Kulu’nun ardından kısa bir konuşma yapan İskenderun kaymakamı Recep Soytürk’de İskenderun’un her alanda layık olduğu yere gelmesi için İskenderun’u seven herkesin birlik ve beraberlik içinde gayret göstermesi gerektiğini ifade ederek Körfez İskenderunspor ekibini kutladı ve başarılar diledi.
 
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yanı sıra coşkulu gecede bazı STK temsilcileri, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile işadamları ve kalabalık davetliler hazır bulundular. Bölgemizin sevilen sanatçılarından Emirhan ile Leycan ikilisinin sunum yaptıkları gecede Urfa Akyol Sıra Gecesi ekibi sahne aldı. 
 
Körfez İskenderunspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan İsmet Kulu, As başkan ve başkan vekili Dr. Yavuz Selim Yıkıcı, As başkan Selim Baysal, As başkan Doç Dr. Akın Çam, Genel sekreter Onur Gökçe, Mali sekreter Mehmet Küçüktaş, Altyapı sorumlusu Ali Ergülen, Futbol şube sorumlusu Av. Talat Fer, Genel Kaptan Ahmet Sürer, Basın sözcüsü Semir Yazıcı, Tesisler sorumlusu Ömer Özsezen, Tesisler sorumlusu yardımcısı M. Reşat Çağlar, Futbol şube sorumlu yardımcısı İrfan Altsoy.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet