Skip Navigation Links

CHP'nin Adayları Tanıtıldı.

CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay, Antakya'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, CHP'yi iktidara taşımak için çalıştık

Politika   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Antakya'da aday tanıtım toplantısı yapıldı.
 
CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay, Antakya'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, CHP'yi iktidara taşımak için çalıştıklarını söyledi.
CHP'den yeniden milletvekili adayı gösterilmemesi konusunda kırgın olmadığını ifade eden Çay, görev yaptığı süre içerisinde en iyi hizmeti sunmaya çalıştığını, bu konuda içinin rahat olduğunu kaydetti.
CHP'nin bir aile olduğunu, bunun tökezlemesi durumunda Türkiye'nin de tökezleyeceğini savunan Çay, ''Aile içerisinde esas olan sevgi ve dayanışmadır. CHP'nin bu dönemde sevgi ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. CHP, kendi değil toplumsal çıkarlar için bunu gözetmek zorunda'' diye konuştu.
 
Bugüne kadar CHP için çalıştığını, bundan sonra da bu çizgisinden ayrılmayacağını belirten Çay, aday olan milletvekillerine başarılar diledi.
İl Başkanı Servet Mullaoğlu da, halkın iktidarını kurmak için yola çıktıklarını, bu nedenle önümüzdeki seçimlerin her zamankinden daha önemli olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet