Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

STK’ların Görüş ve Önerilerine Önem Veriyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirtti.

STK’ların Görüş ve Önerilerine Önem Veriyoruz

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirtti.
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Cem Evi Yönetim kurulu Başkanı Kemal Soysüren ve yönetim Kurulu üyeleri ve İskenderun İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hakan Musa Gülhan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 
 
EĞİTİME HER ZAMAN ÖNEM VERİYORUZ
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İGEV kentimizde eğitim konusunda önemli çalışmalar yapıyor. En büyük yatırım insana olan yatırımdır. Bizlerde göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar belediyemizin imkânları ölçüsünde eğitime destek veriyoruz. Ülkemizin daha da ileri gitmesi için eğitimli bireylere ihtiyaç var” dedi.
 
 
İNSAN ODAKLI ÇALIŞMA YAPIYORUZ
 
İskenderun Cem Evi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soysüren ve yönetim Kurulu üyeleri de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediyecilik anlayışımızın temelinde insan var. Bu anlamda toplumun her kesimine eşit hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızın her daim yanında oluyor, onların sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz” diye konuştu.
 
İskenderun İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hakan Musa Gülhan’da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 
Başkan Seyfi Dingil, konukları bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde de bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş