Skip Navigation Links

Bu Nasıl Ayrılmak ?!!! Kimse Bişey Anlamadı ..

Ahmet Keskin İstifaya mı Zorlandı?

Bu Nasıl Ayrılmak ?!!! Kimse Bişey Anlamadı ..

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi 3 Bölge Zabıta Müdürü Eğitimci Ahmet Keskin, görevinden ayrıldı. 
Görevini kendi isteğiyle bıraktığını açıklasa da görevini bırakmasının istendiği ve bu şekilde Tosçelik Fen Lisesi’ndeki müdür başyardımcılığı görevine dönmek zorunda kaldığı iddiası söz konusu.
HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın gülen yüzü, sorunlara çözüm üreten eli, herkesin ve herkesimin takdir ettiği isim olarak takdir toplayan Ahmet Keskin’in görevini bırakması veya görevini bırakmaya zorlanması tepkilere neden oldu. 
Ahmet Keskin sosyal medyadaki Facebook hesabından duygusal bir veda yazısı yayınladı. Keskin vedasında hiç kimseye göndermede bulunmadı ve helallik istedi. Herkesin hakkını helal ettiği Ahmet Keskin’in onurlu ve şerefli dik duruşunun herkese örnek olması dileklerimizle, biz de üzüntümüzü ifade ediyor ve her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz. Sen de hakkını helal et sevgili hocam.. 
Ahmet Keskin hocamızın duygusal veda metni şöyle; 
 
Değerli dostlarım ve Sevgili Öğrencilerim;
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Lütfü SAVAŞ’ın (abim ve dostum) teveccühü ile 20 Temmuz 2015’de başladığım Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Şube Müdürlüğü görevimden ayrılarak Kurumuma dönmek istediğime dair 12.07.2017 dilekçemin birkaç gün içerisinde sonuçlanması neticesinde İskenderun Tosçelik Fen lisesi Müdür Başyardımcılığı görevine dönerek sevgili öğrencilerime hizmete devam edeceğim. 
Sorumlu olduğum 6 ilçede özelliklede İskenderun’da Zabıta şube müdürlüğü görevimin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin aktarılmasına vesile olduk. (Okulların bakım onarımı, çevre düzenlemesi, donatımı, spor sahaları ve etkinliklere araç desteği, Camiler, Cemevi ve diğer ibadet yerlerinin bakım onarımı temizliği, Spor kulüplerine araç desteği, Engelli sporcu kardeşlerimize her türlü destek, Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın ve STK ların talepleri, Değerli basın mensuplarının uyarı ve talepleri vs…) 
Görevli olduğum süre içerisinde bana bu görevi layık gören ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanıma, Üst yönetime, Mesai arkadaşlarıma, Tüm Siyasi Partilerin değerli yöneticilerine ve Meclis üyelerine, partili partisiz bütün İskenderun kamuoyuna, STK temsilcilerine, Muhtarlarımıza, Okul Müdürlerimize, Spor Kulübü yöneticilerine ve Basınımızın güzide temsilcilerine çok teşekkür ediyorum.
Bizler (Milliyetçi Muhafazakarlar) Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde partiye oy vermedik. Sayın Başkanımızın şahsına güvendiğimiz için oy verip çalıştık. Kendisi de Allah razı olsun en zor günümde bana sahip çıkmıştır. Bu vefanın karşılığı ve Allah rızası için herkese eşit mesafede ve ayrım yapmadan hizmet ederek CHP, MHP, AK parti ve diğer siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımızın takdirini kazanarak Sayın Başkanıma yakışır onu temsil eden ve ona teşekkür ettiren bir bürokrat olmaya gayret gösterdim. Alınan karara saygı duyuyorum. Kararın doğruluğunu ve yanlışlığını zaman gösterecektir. Sayın Başkanıma olan sevgim ve saygım her zaman devam edecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun. Selam ve Dua ile kalın. 
Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet