Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP'den Esnafa 'HAYIR' LI Gezi

'HAYIR'lı geziler tüm hızıyla devam ediyor

Politika   A+a-

CHP’den Esnafa “HAYIR” LI Gezi

12 Eylüle 8 gün kala Hayır gezileri hız kazandı. 12 Eylül’de yapılacak olan referandumla ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili A. Aziz Yazar, CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun belediye meclis üyelerinden oluşan heyet Ulucami caddesi üzerindeki esnafını tek tek gezerek “Hayır”lı işler diledi.


“HAYIR”lı geziler tüm hızıyla devam ediyor

Referanduma 8 gün kala esnaf gezileri aralıksız devam ediyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu Yelken Kulübü’nde ağırlayan Milletvekili Yazar, Kılıçdaroğlu’nun İskenderun ziyaretinin çok verimli geçtiğine dikkat çekerek, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Antakya mitingi sonrasında İskenderun’a davet ettik. Kendilerinin İskenderun’a gelmesi, şehrimizi ne kadar çok önemsediğinin en büyük göstergesidir. Cumhuriyet Halk Partisi 12 Eylül’de yapılacak olan ve 8 gün kalan referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP Hatay Milletvekili A. Aziz Yazar, CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun belediye meclis üyelerinden oluşan heyet İskenderun esnafını tek tek gezerek “Hayır”lı işler diledi. CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun belediye meclis üyelerinden oluşan heyet Ulucami caddesi üzerindeki esnafını tek tek gezerek “Hayır”lı işler diledi.
Esnafla samimi diyaloglar kuran CHP heyeti her esnaftan Hayır sözü aldı. Oldukça samimi geçen esnaf ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili A. Aziz Yazar ve CHP heyeti Şehit Pamir caddesi üzerindeki her iş yerine tek tek girerek iş piyasalarını sordu ve ‘Hayır’da Hayır var diyerek ‘Hayır’ oyu istedi.
Halkı neden “Hayır” oyu vermeleri gerektiği konusunda bilinçlendirme çalışması yaptılar. CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar’ın konuşmalarda özellikle vurguladığı konu ise yargı bağımsızlığı oldu. Yargının siyasetin kontrolüne girmesiyle birlikte AK Parti iktidarının yolsuzluklarını aklamayı planladığına dikkat çeken Yazar, anayasa paketinin göz boyamadan ibaret olduğuna vurgu yaptı. Yasama ve yürütmenin ardından AK Parti Hükümetinin yargıyı da ele geçirme gayretinde olduğunu ileri süren Aziz Yazar, hükümetin kendisini koruma ve güvence altına almak için anayasayı çıkarlarına göre hazırladığını söyledi. Aziz Yazar” Yolsuzluk batağına sağlanmış AKP hesap vermekten kurtulmak derdine düşmüştür. Bu yüzden, kendi yandaşlarını yargı organlarına atamanın yolunu aramaktadır. Yani Başbakan ve Bakanlar, yolsuzluklarından dolayı Yüce Divan’a gönderildikleri zaman, kendilerine ceza vermeyecek yandaş hakimler tarafından yargılanmak istemektedirler. Anayasa paketinin asıl amacı budur
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar