Skip Navigation Links

Adımlar HAYIR'A Atıldı

CHP İlçe Teşkilatı, Referandum çalışmaları kapsamında halk yürüyüşü düzenleyerek yüzlerce kişilik bir gurupla İskenderun'da gövde gösterisi yaptı.

Politika   A+a-

CHP İlçe Teşkilatı, Referandum çalışmaları kapsamında halk yürüyüşü düzenleyerek yüzlerce kişilik bir gurupla İskenderun’da gövde gösterisi yaptı.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'in yürüyüşe katılması partiller tarafından sevinçle karşılandı. Partiller arasında Civelek konusundaki şaşkınlığın nedeni ise; Bugüne kadar tabanına referandum konusunda tek bir laf dahi etmemesi olduğu yapılan araştırmalardan anlaşıldı.

Belde belediye başkanlarından Gözcüler Necmettin Güler, Arsuz Fuat Süme, Üçgüllük Bedi Palta ile Gökmeydan Necim Bozkurt'un birer CHP'li belediye başkanı olmalarına rağmen yürüyüşe katılmamaları dikkat çekiciydi.  Yürüyüşe katılmayan Belediye Başkanlarının Milletvekili Aziz Yazar ve İlçe Başkanı Zeki Çıkan'a tepkili olmaları ve eski İlçe Başkanı Nihat Karpuz'dan yana tavır almaları olarak yorumlandı.
Parti binası önünden hareket ederek önce Şehit Pamir Caddesi daha sonra da Ulucami caddesinde yürüyen kalabalık referandum’da vatandaşları HAYIR oyuna davet etti.

Sık sık AK Parti aleyhine sloganlar da atan kalabalık AK Parti binası önünde ise yuh çekmeye başladı. Ak Parti’ye yuh çeken gruba müdahale eden Milletvekili Aziz Yazar, grubun sakinleştirdi ve yürüyüşe devam etti.
Yürüyüşe CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Belediye Meclis Üyeleri, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Madenli Belediye Başkanı Asaf Güven, Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, İl Genel meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda partili katıldı.

Yürüyüş esnasında binalardan ve sokaktaki vatandaşlardan da büyük destek gelirken, kalabalığı gören vatandaşlar da yürüyüşe katıldı. Ellerinde HAYIR ve CHP bayrakları ile Şehit Pamir caddesinde yürüyen kalabalığın en önünde Kadın Kolları yer aldı. Yürüyüş Parti binası önünde sona ererken, daha sonra kadın kolları davul zurna eşliğinde halaylar çekerek güzel bir görüntü ortaya çıkardılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet