Skip Navigation Links

'Şehit Ailelerinin Yanındayız'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hakkâri’de Şehit olan Er İsmet Sevinç'in aile yakınlarını, Hizmet İş Sendikası

'Şehit Ailelerinin Yanındayız'

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hakkâri’de Şehit olan Er İsmet Sevinç'in aile yakınlarını, Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim’i, AK Parti il idari amiri Ali Boral ve il yerel yönetimler sorumlusu Selim Çiçek’i makamında ağırladı.
 
 
Şehit Ailelerinin Yanındayız
 
Hakkâri’de Şehit olan Er İsmet Sevinç'in aile yakınlarının ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ziyaretiniz bizleri son derece memnun etmiştir. Canlarını ülkesi ve milleti için feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sizlere sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır. Şahsım ve belediyemiz olarak her zaman sizlerin yanındayız " dedi.
 
 
AMACIMIZ HALKA HİZMET
 
Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim’i makamında ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halka hizmet noktasında çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Belediye olarak toplumun her kesimine eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Tüm belediye çalışanlarımız ile birlikte uyum içerisinde halkımıza en iyi verme noktasında çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
 
AK Parti il idari amiri Ali Boral ve il yerel yönetimler sorumlusu Selim Çiçek’in ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”halka hizmet noktasında her türlü fikre öneriye açığız. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür” diye konuştu.
 
Başkan Seyfi Dingil daha sonra konuklara belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek istek, öneri ve talepleri de dinledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet