Skip Navigation Links

Acil Tıp Teknisyenlerine EKG İle İleri Kardiyak Yaşam Desteği Eğitimi

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği (ATT-DER) Hatay İl Başkanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü organizesinde sağlık çalışanlarına yönelik bir eğitim programı düz

Acil Tıp Teknisyenlerine EKG İle İleri Kardiyak Yaşam Desteği Eğitimi

Gündem   A+a-

 
Acil Tıp Teknisyenleri Derneği (ATT-DER) Hatay İl Başkanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü organizesinde sağlık çalışanlarına yönelik bir eğitim programı düzenlendi.
 
İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitimde yaklaşık 70 sağlık görevlisine “EKG ile ileri kardiyak yaşam desteği eğitimi” verildi.
 
Süleyman Yıldırım tarafından verilen eğitimde sağlık görevlilerine, olası kazalarda duruma nasıl müdahale edileceği, yaralıların ilkyardımında nelere dikkat edileceği gibi konulara değinildi.
 
Konuyla ilgili ATT-DER Hatay İl Başkanı Özkan AYDAR  başarılı bir eğitim programı düzenlediklerini belirterek, eğitimde kendilerine destek olan İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ve İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.
 
Özkan AYDAR şöyle konuştu: “ATT DER Hatay İl Yönetimi harika bir eğitime imza attık. Bu eğitimde bugüne kadar kullanmadığımız yeni teknikler kullanarak eğitim süresince teknoloji ile eğitimi pekiştirdik. Çeşitli şehirlerden doktor, hemşire, paramedik ve ATT toplam 70 kişinin katıldığı eğitimi de başarı ile atlatmanın haklı gururunu yaşıyorum.
Eğitimin düzenlenmesi için emek veren Hatay İl Yönetiminde olan tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime, eğitim ve projelerimize sürekli destek veren ve hep yanımızda hissettiğimiz kıymetli İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ‘e İzleme ve Değerlendirme Şubesi ve AR-GE Şubesindeki kıymetli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet