Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hem Yüzüyorlar Hem Eğleniyorlar

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yüzme kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Hem Yüzüyorlar Hem Eğleniyorlar

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yüzme kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirtti.
İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları kapsamında açılan yüzme kurslarına katılan kursiyerler Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Spor tesislerinde yüzme eğitimi alıyor.
 
 
KURSİYERLER MEMNUN
 
Kursiyerlere Profesyonel yüzme hocaları tarafından eğitimler verildiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sarıseki’deki yüzme havuzunda kurslarımız kısa bir süre önce başladı.7-15 yaş arası çocuklarımız Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 8.30 – 10.30 arası yüzme eğitimi alıyor. Diğer gün ve saatlerde vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde havuzumuzu kullanabiliyor. Tüm bu hizmetlerimiz halkımız için yapılıyor” dedi.
 
 
Hem Yüzüyorlar Hem Eğleniyorlar
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyemiz tarafından açılan yaz spor okullarında yüzlerce çocuk ve gencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu kurslarda yetişen çocuklarımız inşallah farklı spor dallarında kentimizi ileride temsil edeceklerine inanıyoruz. Yüzme kurslarımız da aynı şekilde yoğun ilgi görüyor. Yüzme kursuna iştirak eden çocuklarımız burada aileleriyle birlikte kaliteli vakit de geçiriyorlar. “Gayemiz İskenderun gençliğinin spor yapmasını ve sağlıklı kalmasını sağlamaktır. Bunun için çaba harcıyoruz. İskenderun halkı hizmetlerin en güzeline layıktır” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş