Skip Navigation Links

'Üye Olmakta Hiç Zorlanmıyoruz'

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap, Türkiye genelinde eksik olan yerlerde de teşkilatlandıklarını ve bunda zorluk çekmediklerini söyled

'Üye Olmakta Hiç Zorlanmıyoruz'

Gündem   A+a-

 
Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap, Türkiye genelinde eksik olan yerlerde de teşkilatlandıklarını ve bunda zorluk çekmediklerini söyledi.

AP Genel Başkan Yardımcısı Karnap, beraberinde Hatay İl Başkanı Ahmet Gelmen, Mersin ve Denizli il Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Şu anda 72 il de teşkilatlarının olduğunu, eksikleri tamamlamak için çalıştıklarını belirten Ali Karnap, şunları söyledi:
“İnanın üye bulmakta hiç zorlanmıyoruz. Örneğin Denizli de 18-24 yaş arası toplam 724 kişi AP’ye kısa sürede üye oldu. Bu gençler sürekli sosyal medyayı takip ederek çalışmalarımızı yakından takip ediyorlar. Biz teşkilat başkanlarımıza, yardımcılarına sokağa inmeleri ve halkla birlikte zaman geçirmelerini söyledik. Çünkü, kapanıp kalmak çalışmak değildir. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaşımızla kucaklaşıyoruz. “

İnsanlarda bir çekingenliğin, korkunun olduğunu belirten Karnap, ‘’ancak söz konusu vatansa, bayraksa, ezansa her şey durur. Çünkü başka vatanımız, başka bayrağımız ve ezanımız yok.”

İGC Başkanı Veysel Cıncık, ziyarete teşekkür etti. Cıncık, yerel basınla ilgili bilgi verirken, “şu anda İskenderun’da tek basın örgütüyüz. Diğer kuruluşları kapattılar ve bizim üyemiz oldular. Biz de, cemiyetimize sadece bu meslekten ekmek yiyen, geçinen insanları alıyoruz. Bu nedenle bu mesleği yapmamalarına rağmen üye olanların hepsinin üyeliklerini iptal ettik.“dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet