Skip Navigation Links

3 Saniyede Kişilik Analizi !

Remax Ada’dan Kişilik Analizi ve Beden Dili Eğitimi

3 Saniyede Kişilik Analizi !Web
TV

Gündem   A+a-

 Remax Ada Gayrimenkul bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Sürekli eğitim programları düzenleyen Remax Ada Gayrimenkul, bu kez de Herbalife İskenderun ailesine Kişilik Analizi ve Beden Dili Eğitimi verdi.
Yaklaşık 30 kişilik gruba verilen eğitimin içeriği ile ilgili açıklama yapan Remax Ada Gayrimenkul Müdürü Gizem Akyüz, insanları kısa sürede tanımanın yollarını anlattıklarını söyledi. 
Gizem Akyüz açıklamasında şöyle dedi;  Kişilik analizi ve beden dili eğitiminden bahsedeceğiz. Herbalife sağlıklı beslenme yaşam kulüp üyelerini misafir ettik. Sponsorları, tüm danışanları, kulüp üyeleri hepsi burada Remax Akademi’de yeni bir dünyaya adım atacaklar. Seminer sonrası hayata daha farklı bakacaklar.
Biliyorsunuz ki gayrimenkulden ziyade biz, insan ilişkilerinde, ikili ilişkilerde, iletişimde tüm etkili çevremize fayda sağlamak için buradayız. O yüzden bugünkü gerçekleştireceğimiz eğitimde kişilik analizi ve beden dili eğitiminde, bir insanla tokalaştığımız zaman, 3 dakika içerisinde muhabbet ettiğiniz zaman nelerden hoşlanır, neleri sever, nasıl biridir, diktatör müdür, kişilik tipi nedir, bunların hepsini söyleyeceğiz.  
El sıkıştığımızda 3 saniye içerisinde sizinle el sıkıştığım zaman benim elimi tuttuğunuz zaman sizin kişilik yapınızı çözebiliyoruz. 
Günlük yaşamımızda kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. Bu eğitimden kesinlikle faydalanın. 
Buraya geldikleri zamanla çıkış yaptıkları zaman birbirlerinden tamamen bağımsız olacak bu kesin ve net. Onlar pazarlamanın içinde oldukları için ve insanlarla sürekli diyalog halinde oldukları için ciddi anlamda insanlarla görüştükleri zaman sohbet ettikleri zaman, bir konuyla alakalı fikir ve görüşlerini aldığı zaman daha verimli daha sağlıklı daha donanımlı olarak geçecekler. 
 
3 Saniyede Kişilik Analizi ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet