Skip Navigation Links

Sporcular ve Sporu Destekleyenler Ödüllendirildi!

Hassa ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri anısına Hatay Minikler Karate Şampiyonası düzenlendi.

Sporcular ve Sporu Destekleyenler Ödüllendirildi!Web
TV

Spor   A+a-

 Düzenlenen şampiyona da İskenderun Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Muay Thai, Kick Boks ve Karate Branşında açılan kurs öğrencileri de madalya ve kupalar kazandı.
İskenderun Halk Eğitim Merkezi Ek Binasında düzenlenen tören öncesi sporcuların çalışmaları davetliler tarafından izlendi. Kısa bir gösteri maçı da yapılan törende sporcuların güzel hareketleri alkış aldı.
100'ün üzerinde sporcuya İskenderun Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs verildiğini belirten Kurs Antrenörü Murat Uğurlu, “Bu salonun kurulmasına sebep olan ve gençlerimizi spor ile buluşturarak elinden gelen tüm imkanları sunan, destekleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Suat Nesim Sarı’ya teşekkür ediyoruz. Bu güzel imkanlar ile çalışmaların karşılığını yarışmalarda aldığımız madalyalar ve kupalar ile süslüyoruz. Ayrıca bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İş adamı Sabahattin Uygun’a, Bestekar Sanatçı İhsan Akpınar’a ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Hassa’da kazanılan kupaları Antrenörler Murat Uğurlu ve Mustafa Cuma Uğurlu, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarıy’a takdim etti. HEM Müdür Sarı, Antrenör Murat Uğurlu başta olmak üzere tüm eğitimcilere yaptıkları başarılı çalışmalardan ve öğrencilerin almış olduğu kupalardan, madalyalardan dolayı teşekkür etti ve sporculara başarılar dileyerek, “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.
Antrenör Uğurlu desteklerinden dolayı iş adamı Sabahattin Uygun’a plaket takdim etti. İş adamı Uygun, sporcuların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, kendilerine düşen ne varsa her zaman yapmaya hazır olduklarını belirterek sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
 
Sporcular ve Sporu Destekleyenler Ödüllendirildi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet