Skip Navigation Links

'İyi Bir Çalışma Temposu İçerisindeyiz'

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Payas Spor'un teknik direktörü Semih Tokatlı,yeni sezon öncesinde

'İyi Bir Çalışma Temposu İçerisindeyiz'

Gündem   A+a-

 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Payas Spor'un teknik direktörü Semih Tokatlı,yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar İlbal oteli tesislerinde yapılan kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Semih Tokatlı, iyi bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirterek, "Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sabah ve öğleden sonra yaptığımız antrenmanlarla sürdürmektedir. Eski ve yeni futbolcularımızın kısa bir zamanda bir birleriyle kaynaşması bizleri sevindirmektedir. İyi bir çalışma temposu yakaladık. Bu tempomuzu sürdürmeyi arzuluyoruz. Yaptığımız özel karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giyme şansı veriyoruz.Yaptığımız antrenman ve özel karşılaşmalarda eksik mevkilerimizi tesbit etmeye çalışıyoruz. Bu eksiklerimizi giderdiğimiz taktirde lige hazır hale geleceğiz. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarımızda iyi geçer ve yeni sezonda iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet