Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çay Mahallesi Atatürk Bulvarı Üzerindeki Vatandaşların Çöp ve Kir İsyanı

Atatürk Bulvarı üzerinde belediyenin ilgisizliği sonucu çöp ve enkaz yığınlarından oluşan kötü görünüm vatandaşları çileden çıkardı.

Çay Mahallesi Atatürk Bulvarı Üzerindeki Vatandaşların Çöp ve Kir İsyanı

Gündem   A+a-

 İskenderun Çay Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde belediyenin ilgisizliği sonucu çöp ve enkaz yığınlarından oluşan kötü görünüm vatandaşları çileden çıkardı.
Cadde üzerindeki bölgede yaşayan ev ve işyeri sakinleri belediyenin asli görevi olan çöp ve enkazların cadde üzerinde belirli yerlerin düzensiz çöp toplanmaması nedeniyle duruma adeta isyan etti. Ücra köşede kaldıkları için belediye tarafından dışlandıklarını ifade eden vatandaşlar, çöp ve enkazların bir an önce temizlenmesini istiyor.
Kaldırımların Durumu İçler Acısı
İskenderun en işlek caddelerinden olan Çay Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki kaldırımların durumu ise içler acısı. Onlarca vatandaş yer yer tehlikeli hale gelen yıkık dökük kaldırımları kullanarak iş yerlerine gidiyor.

“Biz Burada Böyle Kaldık, Sanki Dışlanmış Gibiyiz”

Bölgede yaşayan işyeri ve ev sakinleri “Belediye buraları yapsın çevreye de baksın. Çevre pislik içerisinde. Belediyenin temizlik görevlileri buraya uğramıyor, gelmiyor. Belediyenin ilgilenmesini istiyoruz. Biz burada böyle kaldık, sanki dışlanmış gibiyiz” diye tepkilerin dile getirdiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar