Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'İskenderun'un İl Olması İçin Aranan Özellikler Mevcut'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle İGC’ye kutlama ziyareti yaptı.

'İskenderun'un İl Olması İçin Aranan Özellikler Mevcut'

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle İGC’ye kutlama ziyareti yaptı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Dingil, özellikle yerel basının öneminden söz etti. Dingil, görev yaptığı sürece gazetecilerin hep kendisine doğruları gösterdiğini belirterek, “24 Temmuz Sansürün Kaldırılması Bayramınızı Kutlarım’’ dedi.

İskenderun’un bazı projeleriyle ilgili bilgiler de veren Dingil, özellikle karayolları projesine büyük önem verdiklerini, altının tamamen otopark, üstünün de kongre merkezi, büyük parklar, havuz ile donatılacağını belirtti. 

Sinekle mücadelenin Büyükşehrin inadı yüzünden geç başladığını ancak büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Yolların asfaltına devam edildiğini, kaldırımların düzenli şekilde yapıldığını belirten Dingil, Feyezan üzerinde yapılan ve yüksek olması sıkıntı yaratan köprünün de normal düzeye indirileceğini ifade etti.

Down Cafe’yle ilgili eleştirilerin bilmeden söylenen sözler olduğunu da belirten Dingil, ‘’Biz oradan kar etmiyoruz. Nezih bir ortam oluşturduk. Burada çalışan engelli kardeşlerimizin yararına olmasını istedik. Buradan kazanacakları parayla ihtiyaçlarını karşılayabilsinler istedik. Bedensel engelliler için yapılan binayı da ele alıp, düzenleyeceğiz.” Dedi.
İskenderun’un gelecekte il olacağına inandığını ifade eden Belediye Başkanı Dingil, “çünkü kentin gelişimi bu yönde sürüyor. İl olması için bir kentte aranan hangi özellik varsa İskenderun’da mevcut” dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, bu nazik ziyaret için Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, ‘’ yerel ve yaygın basın olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. İyi yaptığınız her şeyi de, hatalı olduklarınızı da gazetelerimizde belirtiyoruz. Çünkü, basın olarak misyonumuz bu. Ziyaretiniz bizi memnun etti. Teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş