Skip Navigation Links

'Düsturumuz Halka Hizmet Hakka Hizmet'

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Dr. Veysel Yıldırım, 24. dönem genel seçimlerinde Ak Partiden milletvekili aday adaylı

Politika   A+a-

“Düsturumuz Halka Hizmet Hakka Hizmet”
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Dr. Veysel Yıldırım, 24. dönem genel seçimlerinde Ak Partiden milletvekili aday adaylığını kalabalık partili topluluğuna hitap ettiği bir mitingle açıkladı.
Ak Parti İlçe Binası balkonundan kalabalık partili topluluğuna hitap eden Dr. Veysel Yıldırım, İskenderun Devlet Hastanesinde başhekimliği görevi yaptığım süre içerisinde her zaman halkımın hizmetinde olduğunu söyledi.
Vatandaşların sorunlarını çözmek için büyük gayret gösterdiğini ifade eden Dr. Yıldırım “Şimdi de bu hizmetleri genele taşımak için çevremden, ailemden ve dostlarımdan gelen yoğun talep üzerine ak partiden Hatay milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.
Bilindiği gibi ülkemiz, 12 Haziran’da tarihi bir seçim yaşayacaktır. Bu seçimin önemini bizler biliyoruz. Bu seçime omuz omuza Ak Partiyi tekrar iktidara getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.
Başbakan Erdoğan’ın önderliğinde Ak parti çatısı altında hizmet çıtasını yükselteceklerini vurgulayan Dr. Yıldırım “Bizim düsturumuzda halka hizmet hakka hizmet anlayışı hâkimdir. Her zaman bu anlayış ile hareket ettik. Bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. İskenderun halkı bizleri çok yakından biliyor, görüyor ve tanıyor. Aziz milletimiz hizmetin en güzeline, en kalitelisine fazlasıyla hak etmektedir. Her zaman vatandaşlarımızın içerisinde olduk, onların dertleri ile dertlendik, sevinçlerini paylaştık. Sizlerin teveccühü ve partimizin de bizi aday göstermesi durumunda halkımızın refah ve mutluluk seviyesini ve yaşam standardını daha yükseğe çıkarmak için sizlerin hizmetinde olmaya şeref ve namus sözü veriyorum.” Şeklinde konuştu.
İskenderun’un Hatay’ın ülkenin ve dünyanın en büyük probleminin işsizlik olduğunu bildiğini belirten Dr. Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu konuda tüm samimiyetimle bu sorunun çözülmesi noktasında elimden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumu bilmenizi istiyorum. İskenderun’un sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal yapısını çok yakından biliyorum. Sorunlar ancak el birliği içerisinde takım ruhu ile çözülebilir. Bu doğrultuda her türlü bilgi, birikim ve deneyim sahibi olduğuma inanıyorum. Bize güvenen İskenderun halkına her zaman layık olmaya çalışacağım. Bizim siyaset anlayışımızın merkezinde insan vardır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile her zaman halkımızın yanında olacağıma sorunlarına çözüm üreteceğime, elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet