Skip Navigation Links

Başkan Altan’dan ‘Ak Parti'deki Hainler’ Çıkışı!

Belen Belediyesi, Payas Belediyesi ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle PAMEK Belen Mesleki Eğitim kursları protokolünde Belen Belediye B

Başkan Altan’dan ‘Ak Parti'deki Hainler’ Çıkışı!Web
TV

Gündem   A+a-

 
Belen Belediyesi, Payas Belediyesi ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle PAMEK Belen Mesleki Eğitim kursları protokolünde Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile ilgili açtı ağzını yumdu gözünü. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise HBB mecliste karar alınırken AK Parti’nin verdiği firelerden dolayı çok sert açıklamalarda bulundu.
 
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Belen’de kanalizasyon çalışmaları halen bitmedi. Yolların yüzde 60’ı HBB’ye ait. 2.5 yıldır bitmeyen bir isale hattı var. 4 yıldır bekleyen kanalizasyon çalışmaları var.” derken HBB’de araç kira bedelleriyle ilgili de “Kira bedelleriyle filo kurarsanız. Ama onlar bir minibüse sadece 25 bin lira gibi bedel ödeyebiliyorlar” diye konuşarak AK Parti mecliste çoğunlukta nasıl geçiyor sorularına en sert açıklamaları ise Payas Belediye Başkanı Bekir Altan verdi.
 
Başkan Bekir Altan, “Arsuz, Dörtyol ve Samandağ ilçeleri için gerekli altyapının iyileştirilmesi için Lütfü Başkan’ın istediği dış kaynaklı kredi konusunda AK Parti’nin mecliste karar alınırken verdiği fireyi hatırlatan bir soru üzerine Başkan Bekir Altan, parti içi özeleştiride bulundu.
 
Başkan Bekir Altan, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın, hizmetler konusunda adil davranmadığını söyledi.
 
Başkan Altan, ‘Mercimek aşı ile HBB yönetilmez’ diyerek, “Memleketin çıkarına ne istediyse, her karara ‘evet’ dedik. Ama gerek su konusu olsun gerekse üç ilçemizdeki altyapı hizmetleri olsun. Bize önceden bilgi vermiyor.. Bizim götürdüğümüz teklifleri, önergeleri hiçe sayıyor. Bir eğitim kurumu düşünün, yani okullarda 8 liraya su mu verilir? İbadethaneler neden yüksek meblağlarda fatura ödüyor? Biz ‘ücretsiz’ olsun dedikçe, o hiç oralı olmadı.. Üç ilçemizde yapılması planlanan hizmetlere gelince; Dış kaynaklı kredi isterken, bunun faizini bilmeyecek miyiz? Uzun vadeli, düşük faizli kredi arayışında bulunmayı hatırlatmak suç mudur? Bu para vatandaşlarımızın cebinden çıkmayacak mı? Biz her seferinde ‘bir inceleyelim’ diyoruz, o her seferinde bir gün önce televizyonlara çıkıp, ‘AK Parti Grubu yatırımlara karşı çıkıyor, bize destek vermiyor’ diye şikayet ediyor. Böyle Hatay yönetilmez! Bu şekilde eşitlikten söz edilmez! Hizmet üretmek yerine, meclis üyelerini etkilemeye çalışıyor. Açık açık söylüyorum; Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 8 bin işçinin isim listesini bir yayınlasın. Bir bakalım, listede kimlerin isimleri var? Hangi belediye meclis üyelerinin oğlu, gelini, yakını çalışıyor. Kimlere doğrudan temin işleri verilmiş? Arayı, nemalanmayı, hizmete tercih eden AK Partili meclis üyeleri var. Bunlar hain! Ve partiden temizlenmeli.”
 
Başkan Altan’dan ‘Ak Parti'deki Hainler’ Çıkışı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet