Skip Navigation Links

Hakim Bereketlioğlu’nun En Şanslı Yılı

Geçtiğimiz aylarda Hakimlik sınavını kazanan başarılı Avukat Ahmet Bereketlioğlu, 2017 yılında en şanslı dönemini yaşıyor.

Hakim Bereketlioğlu’nun En Şanslı Yılı

Magazin   A+a-

 Hayatının aşkı İskenderun Kaymakamlığı’nda memur Çiğdem Turhan’la hayatını birleştiren Hakim Ahmet Bereketlioğlu, aynı zamanda çok istediği hakimlik mesleğine de geçerek çifte mutluluk yaşadı. Çiğdem (Turhan)-Ahmet Bereketlioğlu çiftinin nikahı düğün öncesi yine İssos Otel’de kıyıldı. 
Ömür boyu mutlu ve huzurlu bir birliktelik için Evet diyen Çiğdem (Turhan)-Ahmet Bereketlioğlu çiftinin nikah şahitliklerini Avukat Nadir Urcun, Avukat Mehmet Sedat Şirin, Sabit Yıldızoğlu ve Gözde (Turhan) Yıldızoğlu yaparak, bu güzel mutluluğa şahitlik ettiler. Yıllardır Urcun Hukuk Bürosu’nda bölgenin başarılı Avukatları Ethem Urcun ve Avukat Nadir Urcun’la birlikte çalışan başarılı hukukçu Hakim Ahmet Bereketlioğlu, Ankara’da devam eden yoğun Hakimlik stajının arasında Çiğdem Turhan (Bereketlioğlu) ile dünya evine girdi. İsos Otel’de düzenlenen düğün törenine Çiğdem (Turhan)-Ahmet Bereketlioğlu çiftinin aileleri, Urcun Hukuk Bürosu’ndan Avukat Ethem Urcun, Avukat Nadir Urcun, Avukat İpek Mıstık ve mutlu çiftin meslektaşlarıyla birlikte aileleri katıldı. Beyefendiliği ve dürüstlüğüyle tanınan Hakim Ahmet Bereketlioğlu, 2017 yılında yaşadığı çifte mutluluğun keyfini sürüyor. 
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Çiğdem (Turhan)-Ahmet Bereketlioğlu çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet