Skip Navigation Links

'MHP'nin İktidara Gelmesi İçin Var Gücümle Çalışacağım'

Niziplioğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Niziplioğlu MHP'den aday adaylığını açıkladı

Politika   A+a-


Niziplioğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Niziplioğlu MHP’den aday adaylığını açıkladı

“MHP’nin İktidara Gelmesi İçin Var Gücümle Çalışacağım”

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Kemal Niziplioğlu, basın mensupları ile yemekte bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma imkânı buldu.
MHP’den genç ve dinamik bir adayın da olması gerektiğine vurgu yapan Kemal Niziplioğlu, “’Ses ver Türkiye, İşimiz Hatay Gücümüz Hatay’ sloganı ile yola çıktığını söyledi.
MHP’nin 12 Haziran seçimlerinde iktidara geleceğini belirten Niziplioğlu, Aşgana Restaurantta basın mensupları ile düzenlenen yemekli toplantıda kendini tanıtma imkânı buldu.
Niziplioğlu, “MHP’nin adım adım iktidara doğru gitmesi ile halkın MHP’ye teveccüh göstermesi beni de MHP’den milletvekili aday adayı olmamda önemli bir etken oldu. Aday olup olmamam önemli değil. MHP’nin iktidara gelmesi için var gücümle çalışacağım” dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Kemal Niziplioğlu, samimiyetinin, en önemli farkı olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Benim diğer adaylardan farkım samimiyetim olur. Ben insanların gönlüne hitap ettiğimi düşünen bir insanım. Ben bu memlekette büyüdüm, yüzünüz yüzüme yabancı değildir. Biz vekil olmadan önce bile, şu işveren halimizle bile insanlara hep yardım ettik. Ama yardımla görev farklı şeylerdir. Ben görevimi yapacağım. Atatürk’ün de dediği gibi “Biz millete hizmet etmeye geliyoruz, efendilik yapmaya değil” ben bu milletin hizmetkârı olacağım.”

Ortadoğu’daki gelişmelerin Dünya piyasalarını ne yönde etkileyeceği konusundaki soruya bir çok yönden açıklık getiren Kemal Niziplioğlu, “ Ortadoğu’da ki bu isyan dalgası ülkeden ülkeye sıçradı, gözümüzün önünde Kaddafi direniyor. 6. Filo Libya’ya demir attı, önce oradan git dediler şimdi ise tehdit ediyorlar. Ve işin değişik aktörleri var, İran’ın yaptığı bir füzeyi, 6. filonun gemisinin üzerinde denemeye kalktığını bir düşünür müsünüz? Ne olur? Hazır olmuşken İsrail’e de bir tane göndereyim diyebilir. Ama sorunun direkt karşılığı da şudur: Bu karışıklıkta Libya’nın durumuna bakarsanız, Libya dünyada ki petrol rezervlerinin yüzde 10’unu karşılar, dolayısıyla sadece yüzde 10’uyla petrolün geldiği noktaya bakın, bu durum Allah korusun Suudi Arabistan’a sıçrarsa, Suudi Arabistan dünya petrol rezervin %25’ini yönetir, yüzde 10’da orada duruyor eder %35, Ortadoğu’da karışıklıklar devam ediyor. Bunların çoğu petrol ülkesi, petrolü arabanızda ki yakıt olarak düşünmeyin. Dokunduğunuz her şey, boyada, kauçukta, vernikte, her yerde petrol var. Ve petrol fosil yakıttır. Dünya 40 sene içerisinde, şuanda ki mevcut rezervlerini tüketecektir. Şimdi biz 4 liraya yakıt alıyoruz. Malum hükümet hal hazırda bekliyor zaman yapmak için, en ufak bir isyan dalgasında Suudi Arabistan “ben vanamı kapatıyorum” dediği anda siz bir daha 4 liradan benzin alamazsınız. Dokunduğumuz her şeyin fiyatı artar ve kalitemiz düşer. Biz Türkiye olarak şansımız şudur, bizim insanımız o kadar gariban şartlara alıştırıldı.” Dedi.


 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet