Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Esnaf Dostu, Zabıta Müdürü; Sinan Altan

Arsuz Belediyesi yeni Zabıta Müdürü Sinan Altan’a hayırlı olsun ziyareti…

Esnaf Dostu, Zabıta Müdürü; Sinan Altan

Gündem   A+a-

 
Arsuz Belediyesi yeni Zabıta Müdürü Sinan Altan’a hayırlı olsun ziyareti…
 
Arsuz Belediyesi’nde uzun süredir Özel Kalem Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Sinan Altan’ın ayrıca Zabıta Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber Web TV imtiyaz sahibi Gökhan Gökpınar ve Sarı Zeybekler Komitesi Başkanı Gazeteci Yazar Nevzat Kurt hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.
 
Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette Müdür Sinan Altan, Arsuz için yapmayı planladığı projelerden bahsederken, Güneyin İncisi konumunda olan Arsuz’un çok iyi yerlere gelebilmesi için var gücüyle çalışacağını ifade etti.
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın vizyon ve hedeflerine uygun ve yakışır bir şekilde esnaf dostu, yatırımcıların işini kolaylaştıran, halkın sağlığı ve güvenliğini ön planda tutan bir anlayışı hakim kılacaklarını belirten Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, Arsuz’un en iyi yerlere gelmesi için Başkan Culha önderliğinde belediyenin tüm çalışanlarıyla birlikte 24 saat esasına göre çalışacaklarına dikkat çekti.
 
Ziyarette Gazeteci Gökhan Gökpınar ve Komite Başkanı Gazeteci Yazar Nevzat Kurt, Zabıta Müdürü Sinan Altan’a Atatürk tablosu hediye ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar