Skip Navigation Links

Dolduruşlara Gelmeyin!

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun'da ikamet eden Suriyeli kanaat önderleri ile bir araya gelerek, asayiş ve huzur konulu istişare toplant

Dolduruşlara Gelmeyin!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun'da ikamet eden Suriyeli kanaat önderleri ile bir araya gelerek, asayiş ve huzur konulu istişare toplantısı yaptı.
 
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına; İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve Suriyeli kanaat önderleri katıldı.
 
Tercüman aracılığıyla Suriyeli kanaat önderleriyle sohbet ortamında görüşme yapan Kaymakam Soytürk, yaptığı konuşmasında;
 
Suriyeli kardeşlerimizin önemli bir kitlesine ev sahipliği yapılarak bir ensar misali birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve esenlik içerisinde yaşanıldığını ifade etti.
 
Ülkemiz genelinde hakim olan birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve esenlik iklimine gölge düşürmek isteyen art niyetli kişi veya kişilerce bir takım yanlış beyan ve yönlendirmeler ile kargaşa ortamı oluşturmak istenildiğine dikkat çeken Kaymakam Soytürk, bu tür hain girişimlere karşı dikkatli olunması ve dolduruşlara gelinmemesi uyarısında bulundu.
 
 
Kaymakam Soytürk, Türkiye’nin, hem küresel hem de bölgesel barışın teminat ülkesi olduğunu ifade ederek, ülkemiz bugün dünyada dostluğu talep edilen, husumetinden de çekinilen, güçlü ve itibarı yüksek bir ülke haline geldiğini dile getirdi.
 
Barış ve hoşgörünün merkezi olan İskenderun'da bugüne kadar var olan barış, kardeşlik ve dayanışma ikliminin bugünden sonra da artarak devamının tesis edilmesi ve kamu düzeninin devamlılığının sağlanması noktasında ortak bir çaba sarf edilmesi gerektiğini de belirtti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet