Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

10 Numara Başkan

Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya forma hediye etti

10 Numara BaşkanWeb
TV

Arsuz   A+a-

 İskenderunspor 1967'yi bünyesine katarak, profesyonel lige göz kırpan Karaağaçspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı makamında ziyaret etti. Türk futboluna kattığı bir birinden yetenekli genç sporcular ve sürekli yükselen başarı grafiği ile dikkat çeken kulübün başkanı Nevzat İnan, Başkan Nazım Culha'ya desteklerinden ve FİFA standartlarında modernize ettiği Karaağaçspor Tesisleri'nden dolayı çiçekle teşekkür ederken, üzerinde Nazım Culha yazan 10 numaralı forma hediye etti.

"Spordaki hamleniz sevindirici"

Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde mücadele edecek olan Karaağaçspor'a başarılar dileyen Başkan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Yapmış dolduğunuz hamleden dolayı sizleri kutluyoruz. Yönetimde ciddi bir heyecan görüyorum. Bu heyecanın bütün Arsuz'u saracağına inanıyorum. Arsuz'u ulusal ligde temsil edecek bir takım oluşturuyorsunuz. Zaten Karaağaçspor'un geçmişteki başarıları da ortada. Karaağaçspor Tesisleri ile ilgili projelendirmeyi yaparken biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile sürekli görüştük. Arsuz'daki tüm amatör spor kulüplerinin kullanacağı  ve gençlerimizin geleceğine katkı sunacak olan tesisimizin kulüplerimize, futbolcularımıza ve ilçemize hayırlı - uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"Karaağaçspor, bölgeye heyecan katacak"

Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan ise Arsuzlu gençlerin önünü açmak ve başarı çıtasını yükseltmek için BAL Ligi'nde olduklarını belirterek, "BAL Liginde olmamızın bölgeye yeni bir enerji, yeni bir heyecan getireceğini umut ediyoruz. Yetiştirdiğimiz futbolcularımız profesyonel ligde de başarılarını perçinleme imkanı bulacak. Takıma bir sürü transfer yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Sezon başlamadan önce takımın kaynaşması için de 12 günlük bir kamp dönemi planlıyoruz. BAL Ligi'ne yükseleceğiz dedik ve kısa bir sürede de dediğimizi yaptık, hedef büyüttük inşallah 3. Lige de yükseleceğiz" şeklinde konuştu.
Karaağaçspor Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aracı da, kulübün başarılarına başarı katacağını belirterek, "Arsuz'u Türkiye'de en iyi şekilde temsil edecek bir adım attık. Karaağaç dışında ilçemizin diğer mahallelerinde yetişen ve Bal Ligi'nde oynayabilecek futbolcularla da görüşme halindeyiz. BAL Ligi, ilçemizde yetişen sporcuların daha iyi yerlere gelmesi için çok büyük bir basamak olacak. Biraz meşakkatli bir iş, ama biz bu işin üzerinden başarılarımızla geleceğiz" dedi.
 
10 Numara Başkan videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar