Skip Navigation Links

Başkan Savaş Hassalı Miniklerle Biraraya Geldi

Lütfü Savaş Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Hassa 15 Kasım Parkı’nda kurduğu oyun parkurunda miniklerle bir araya geldi.

Başkan Savaş Hassalı Miniklerle Biraraya Geldi

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Hassa 15 Kasım Parkı’nda kurduğu oyun parkurunda miniklerle bir araya geldi.
 
Geleceğin mimarı olarak gördüğü çocuklara yönelik gerçekleştirdiği projelerle miniklerin daha huzurlu bir ortamda gelişimlerini sağlamalarını ve güvenli bir gelecek sunmayı hedefleyen Başkan Savaş’ın yönetimindeki HBB ekipleri, il genelinde çocukların mutluluğuna vesile olmaya devam ediyor.

BAŞKAN SAVAŞ ÇOCUKLARI İLGİYLE İZLEDİ

 
Hassa 15 Kasım Çocuk Parkı’na kurulan, şişme balon ve dönme dolap gibi oyun gruplarını içerisinde barındıran oyun parkurunda gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Parkurda birçok oyunu aynı anda oynama fırsatı bulan minikleri ziyaret eden Başkan Savaş, eğlenceli vakit geçiren çocukları ilgiyle izledi, sohbet etti. 

 

HATIRA FOTOĞRAFININ ARDINDAN ZİYARET SON BULDU

 
Ziyaretin sonunda minikler, eğlenceli oyun parkuru için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti. Başkan Savaş’ın ziyareti miniklerle çekildiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet