Skip Navigation Links

“Dünya Rekoru İçin 29 Ekim’de Türkiye’yi Hatay’a Davet Ediyoruz

29 Ekim'de Atatürk portresi ve K. Atatürk imzası yaparak Dünya Rekoru kırmak için düğmeye basan İskenderun Sarı Zeybekler Komitesi

“Dünya Rekoru İçin 29 Ekim’de Türkiye’yi Hatay’a Davet EdiyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

 
29 Ekim'de Atatürk portresi ve K. Atatürk imzası yaparak Dünya Rekoru kırmak için düğmeye basan İskenderun Sarı Zeybekler Komitesi, Park Forbes AVM'de bulunan El Rise Steak House Cafe'de üyeleriyle kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.
Katılımın yoğun olduğu toplantıda, dünya rekorunun kırılabilmesi için yol haritası belirlenirken üyeler arasında görev dağılımı da yapıldı..

Toplantıda bir konuşma yapan Sarı Zeybekler Komitesi Başkanı Nevzat Kurt tek hedeflerinin 29 Ekim’de İskenderun Anıt Alanında yapılacak etkinlikle kırılması hedeflenen 6002 Gönüllü ile Dünya Rekoru’nu İskenderun’a hediye etmek olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
 
 "Bizler Sarı Zeybekler Komitesi olarak vizyonumuz; Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde gitmek ve bu doğrultuda sosyal projelere imza atmaktır.
 
Kuruluş felsefemiz 6002 gönüllü ile Atatürk Portresi ve K. Atatürk imzası yaparak dünya rekoru kırma denemesi için kurduğumuz komite, 30’u Genç Sarı Zeybek, 110’da yetişkinlerden oluşan toplam 140 gönüllüden oluşacak… Tamamen gönüllülük esasına yönelik oluşturduğumuz bu komitemizde her kesimden, her görüşten insanlar olduğu gibi, 29 Ekim’de kitleler halinde İskenderun’a gelerek dünya rekoru denememize destek olacak Atatürk Sevdalıları da bulunmaktadır.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını dünyaya bir kez daha duyurmak adına yaptığımız bu etkinlikte komitemize üye olan arkadaşlarımızdan tek bir şey istedik… Herkes siyasi kimliğini, ideolojisini, partisini, kurumunu, sivil toplum örgütünü bu etkinlik çalışmalarında bir kenara bırakarak hareket etmeleri konusunda uyardık. Bütün katılımcılarımız da bu uyarımıza olumlu olarak yanıt vererek aramızda olmayı kabul ettiler…
 
Biz herhangi bir partinin, kurumun, kuruluşun ve sivil toplum örgününün uzantısı, arka bahçesi veya devamı değiliz. Bizler bu oluşumların üstünde ve tek amaçları MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olan bir komiteyiz. Bizim önümüzde veya bizleri yönlendiren herhangi bir üst akıl olmadığı gibi, alınan her karar demokratik seçimle komitemiz üyelerinin oy birliği ile alınmaktadır.
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapmayı planladığımız bu dünya rekoru etkinliğine sadece Hatay halkını değil, tüm Türkiye’yi aramızda görmek istiyor ve bu gurur gününe davet ediyoruz…”






 
“Dünya Rekoru İçin 29 Ekim’de Türkiye’yi Hatay’a Davet Ediyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet